Tap 4-2 mot Grei i 4. treningskamp

Postet av Fagerborg Ballklub den 9. Feb 2012

Til tross for at vi stiller med et bedre lag enn sist mot Frognerparken ender det med et nytt tap. Vi spiller en middels grei kamp mot Grei men slipper igjen inn alt for mange billige mål. Tabbene som fører til baklengsene er grove og helt unødvendige.

Fagerborgs lag: Ivan- Lars J, Marius, Andreas M, Vedran- Dag, Albert, Tor, Jimmi- Andrès, Bendik. 2. omgang: Alex, Stig, Terje, Erik og Claudio.

1. omgang er jevnspilt. Grei skaper noen farligheter på at vi tar stor risiko. En ball med stor friksjon skaper mange rare situasjoner. Første baklengs kommer etter en lang ball i bakrom. Vi har kontroll og spissen stopper opp men da han ser at verken keeper Ivan eller midtstopper Andreas tar ballen setter han fart igjen, løper 20 meter og triller den i mål fra femmettern. Miniputtmål. Midtveis scorer Bendik 2 kjappe og gir oss ledelsen mens vi mister ballen titt og ofte foran eget mål. Like før pause står det dermed 2-2 etter en ny miss.

2. omgang med bedre baller gir høyere tempo. Vi skaper de to første store sjansene men setter ballen utenfor kassa fra god posisjon. Istedet er det Grei som tar ledelsen. En lang ball i fra venstre mot høyre. Verken Alex eller Erik faller raskt nok ned i bakrommet og kanten kan avslutte kjapt fra hjørnet av 16 metern. Nok et unødvendig baklengs. 4-2 kom etter en tapt duell på kant, innlegg og selv om vi er mann mot mann ender ballen på en Grei spillers fot 3 meter fra mål. Vi kommer oss og kjører de siste 20 min, avbrutt av noen farlige kontringer fra Grei. Mål blir det ikke og vi taper da 4-2- og har mye å jobbe med. Spesielt defensivt der vi slipper inn mål i bøtter og spann.