Seier 3-2 mot Skeid torsdag kveld.

Postet av Fagerborg Ballklub den 1. Mar 2013

Vi vinner til slutt 3-2 mot Skeid etter å ha ledet hele veien fra ca 20. min. På begynnelsen er vi sløve og lar Skeid slippe til flere store sjanser etter massivt slurv i posisjoneringene våre defensivt. Utover i kampen produserer vi masse store sjanser med gode løp og hurtig pasningsspill. I 2. omgang er vi klart best og styrer spillet. Med stor ineffektivitet klarer vi dog ikke å drepe kampen og Skeid reduserer helt på slutten etter et offsidemål (ingen linjedommere). Alt i alt en fin gjennomkjøring mot et Skeid lag som gav alt (og mer til) i taklingene.

Fagerborgs lag: Jakop- Erik, Andreas, Mads, Vedran- Øystein, Petter, Terje- Tom Ø, Lars K, Frode. Innbyttere: Ole Marius og Eirik.

Slurvete innledning- vi spiller oss til noen småsjanser, men er litt for hete på grøten og avslutter for tidlig og fra for langt hold. Bakover er vi lite aggressive i støtinga (for seint) og slurver fælt med sikringsjobben. Her har vi mye å gå på. Skeid får 3-4 store sjanser på gjennomløpinger (et par av dem var offside), men Jakob sørger for å holde buret rent. Etter ca 20. min kommer 1-0. Øystein setter skuddet fra 16 metern sikkert nede i hjørnet. Tommern øker til 2-0 10 min senere på en lang ball i bakrom og klinisk avslutning på venstre fra skrå vinkel. Klassescoring. Dette så ut til å gå til hodet på skeidspillerene. På neste kontring ble Lars K klippet ned bakfra. 1 min senere 2 fotstakling, og 30 sek etter på ny stygg massakrering av Terje. Ja-ja. Skeid reduserte 5 min før pause og vi misbrukte et par meget store sjanser på tampen av omgangen.

I 2. omgang styrer vi spillet mye mer. Produserer jevnt og trutt sjanser og bare litt sløvhet og nonsjalanse gjør at vi ikke dreper kampen det første kvarteret. Skeid fikk svært få sjanser denne omgangen og heldigvis hadde de roet seg ned i taklingene. Vi er mye bedre i støtinga i bakerste ledd og Skeid fikk dermed ikke vendt opp og sendt ball i bakrom fra gunstige posisjoner.  Petter legger på til 3-1 7 min før slutt før skeid reduserte 3 min før slutt, der vi stopper opp pga offside (uten linjedommere).

Tross alt en fin kamp der vi må stå på hele kampen. Mye bra spill offensivt og en del vi fortsatt kan rette på. Første ordentlige kamp for Tommern som til tross for lengre tids sykdom, fikk vist med stor fart og timming hvorfor vi hentet ham inn i siste overgangsvindu. Jevnt over god jobbing inkludert Frode. Ny kamp til søndag med ny tropp.