Ny hjemmeseier med 2-1 mot Vestli

Postet av Fagerborg Ballklub den 21. Aug 2013

En ny tøff kamp mot Vestli ble spilt på Frogner stadion tirsdag kveld. Det ble en tett og jevn kamp med masse dueller og tøffe tak. Vestli kom best i gang med 1-0 etter 18 min. Utlikningen ble satt inn etter ca 34. min av Lars og Vegar putta 2-1 minutter før pause på en korner. 2. omgang ble preget av at Vestli jaget utlikning og at vi ledet. De første 30 min holdt vi dem på god avstand fra målet vårt og kunne med litt større presisjon fått satt det 3. målet uten at det ble resultat. De siste kvarteret fikk Vestli 3-4 store sjanser men Jakob hadde stengt buret igjen slik at alle poengene ble igjen på Frogner stadion

Fagerborgs lag: Jakob- Lars J, Mads, Bendik, Vegard-Kim, Petter, Mats-Tom Ø, Lars K, Vegar E. Innbyttere: Erik, Terje, Vedran, Ole og Andrés.

Som forventet skulle dette bli en tett og jevn kamp med god intensitet og mange dueller. Vestli gikk hardt ut og det gjorde vi også. Her var det gi og ta hele veien og igjen fikk vi bevist at nivået i denne 4. div avdelinga holder et høyt nivå. Etter et drøyt kvarter gikk Vestli opp i ledelsen da de snappet opp en tversoverpasning på midten og spilleren fikk gå upresset helt til 16 metern før skuddet satt nede i hjørnet. Den første halvtimen var sjansefattig med godt tempo. Etter ca 34. min ble det slått en lang ball opp i bakrom der midtstopper bommet på klareringen og Lars plukket opp ballen og satte den kontant i hjørnet fra skrå 16. Resten av omgangen presset vi Vestli bakover og minutter før pause får vi 2-1 på en corner der Vegar får brukt muskler.

2. omgang blir veldig preget av at vi leder og Vestli jager utlikning. Den første halvtimen holder vi dem godt på avstand og får en del gode gode brudd og muligheter til å øke ledelsen. På slutten blir vi dog slitne og knekker i sammenføyningene defensivt. Vestli lykkes med å komme til 3-4 gode muligheter, men Jakob tok det som kom.

Vi legger ned et godt stykke arbeid og har nok marginer med oss til å ta hjem 3 nye poeng. Spillemessig holder vi god intensitet mot en kvalifisert motstander, men gir fortsatt fra oss ball litt for tidlig og lett innimellom. Det tidlige jaget framover gir oss mye balltap. Vi har en generell utfordring med at for mange av våre beste spillere velger litt for ofte de vanskelige løsningene i håp om å score selv eller å gi den geniale pasningen. Hadde vi sett at de største sjansene kommer dersom vi bruker andre bedre plasserte spillere med den kjappe enkle pasningen hadde vi nok som lag scoret mer mål. Vi må jobbe mer for å gjøre hverandre gode.