17.04 - Fagerborg - Randesund 4-3 (2-0)

Postet av Fagerborg Ballklub den 17. Apr 2009

Fagerborg leverte ingen stor kamp, men kjempet likevel inn seieren mot et brukbart Randesundlag.
Randesund skal i følge ryktene være et hardtsatsende 4.divisjonslag med klare mål om 3.divisjonsspill i den nærmeste fremtid. Laget viste også at det hadde kvalitet og besto av mange unggutter som hold godt seniornivå. Laget fra Kristiansandstraktene hadde gjennomført 10 treningskamper før Danmarksturen, 7 seiere og en målforskjell på hele 40-27. Noe som gir et snitt på utrolige 6,7 scorete mål per kamp. Dermed ante vi at årets første (og muligens siste) gressmatch fort kunne bli en målrik affere. 

Kampen ble spilt på en relativt sliten og ujevn gressbane som ikke innbød til alt for mye trilling av ball langs bakken. Dermed ble det tatt få sjanser og pumpet en del langt i innledningen på kampen. Randesund bød opp på flere fine overganer og var i tillegg farlige på dødball med en rekke gode server. Et noe tafatt Fagerborglag tok likevel ledelsen og det var nok en gang klubb-klovnen Espen Jensen som fikk æren av å åpne scoringsballet. De siste 20 minuttene tok Fagerborg over kampen og fikk spillet til å sitte bedre. Dermed var det ikke ufortjent at Geir Løitegaard økte til 2-0 før pause. 

Det var er relativt tafatt Fagerborglag som entret banen i 2.omg og dermed grep Randesund sjansen og fikk styre kampen slik de ville. Mange personlige feil, og en ikke alt for stor arbeidsinnsats førte til både redusering og utlikning. Dermed skjønte Fagerborggutta at ermene måtte brettes opp igjen og anført av en sprudlende opplagt Løitegaard fikk vi kjempet oss inn i kampen igjen. Randesund fikk det meget tungt utover i omgangen og spillmessig hadde vi brukbar kontroll ut kampen. "Bortelaget" utliknet kort tid etter at vi hadde gått opp til 3-2, men så bestemte Løitegaard seg for at nok fikk være nok, brukte midtstoppern som rundingsbøye og hamret kula opp i motsatt kryss.. Dermed hadde gutta fra Kristiansand lite å stille opp med og Fagerborgs tiende seier i vintersesongen var et faktum.

Langt i fra vår beste kamp i år, men vi får legge noe av skylden på et uvant underlag. Nå er alle forberedelsene foran 2009-sesongen unnagjort og alle gleder seg stort til serieåpningen mot storebror Frigg (dog 2.laget) på tirsdag. 

Laget:
Christian Faye-Schjøll

Ragnar Puntervold - Magnus Kristiansen - Andreas Moen - Alexander Cardo

Atle Briseid (k) - Espen Jensen - Sigurd Thoen - Martin Engum

Geir Løitegaard - Frode Marki

Benyttede reserver:
Ole Johansen for Martin Engum
Kenneth Odden for Ragnar Puntervold
Jeff Vallin for Ole Johansen
Ragnar Puntervold for Frode Marki

Mål:
1-0 - Espen Jensen
2-0 - Geir Løitegaard
2-1 - 
2-2 - 
3-2 - Atle Briseid
3-3 - 
4-3 - Geir Løitegaard

Gule kort:
Magnus Kristiansen

Randesunds hjemmeside: www.randesundil.no

Bilder fra kampen:

Puntervold med bakromspasningene sine:)


Middels fornøyde Fagerborgere i 1.omg


Strålende vårvær i Danmark


Randesund med farlige dødballer


Løitegaard med stor sjanse

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.