22.09.07 - 6. strake seier ble innkasert lørdag ettermiddag borte mot Fossum

Postet av Fagerborg Ballklub den 22. Sep 2007

Det stod 1-0 til Fagerborg etter en ujevn og middels 1. omgang. Da vi la på til 2-0 6 min ut i 2. omgang ble dette enveiskjøring igjen og kuleramma stoppet til slutt på 5-0. Dermed sendte vi Fossum ned en divisjon og vi kan nå begynne å se oppover på tabellen. Målet nå må være å vinne høsttabellen i avdelinga vår (vi endte jo nesten sist på vårparten!?).

Fagerborgs lag: Alex- Rune K, Magnus K, Rune S, Andreas-Mejid, Trygve, Magnus H, Nedvin- Frode, Atle. Innbyttere: Kenneth B, Eirik U.

Med flere skader og årets første karantene ble det en god del rokkeringer på lagoppstillingen. Første halvtimen ble da også svært ujevn. Vi slurvet fælt med pasninger og Fossum var fysiske. Vi skaper dog de første store sjansene og holder tett bakover. 1-0 ble satt inn av Magnus K etter 22 min. Ett kjapt frispark ble satt kontant i mål da Fossum var mest opptatt med å protestere ( noe de gjorde på de fleste avgjørelser- det er godt gjort å ha samlet hele 11 Andreaser på et lag) og sette opp mur. Det siste kvarteret av 1. omgang presset vi på og hadde en rekke store muligheter til å sette det andre målet.

I 2. omgang var ting strammet opp og det ble en heiadrundrende enveiskjøring mot Fossum målet. Trygve satte inn 2-0 etter 6 min. Samme mann økte til 3-0 etter 13. min. Frode la på til 4-0 i det 20. min. Innimellom disse målene skaper vi masse sjanser som i siste liten ble reddet av en god Fossum målmann. Eirik U la på til 5-0 etter 30 min. På slutten slipper vi oss ned og Fossum kommer litt fremover på banen og får avfyrt noen skudd (som ikke treffer mål). Vi kunne lett ha satt enda flere mål men i og med at "alle" nå vil score, roter vi det litt til for hverandre. Det ender dermed med 5-0.

Nok en gang viser vi en helt annen kvalitet en motstanderen. Med ett delvis nytt lag fremover bruker vi en halvtime på å komme i gang. Resten av kampen leker vi med Fossum, mye fine kombinasjoner, masse sjanser og bra tempo i det vi gjør. Bakover er vi tette.

I de 3 siste kampene møter vi 3 av de bedre lagene i avdelinga: Asker 2 (ufortjent bortetap 2-1 på våren), Bøler (som "pissa " på oss og slo oss fortjent 5-0) og Gruner (som slo oss 2-0 på autopilot). Det er da vi må vise at vi har gjennoppstått fra de "døde" og er tilbake som et av de bedre 3. div lagene i Oslo.