01.06.08 - Stortap borte mot Gruner fredag kveld

Postet av Fagerborg Ballklub den 1. Jun 2008

Til slutt tapte vi 5-1 mot et Gruner som ikke var all verden. 1-1 etter første omgang, taper vi altså omgang nr 2 med 4-0 mot 10 mann. Greit nok at det tok 35 telefoner å stille med enn tropp på 12 mann (Morten Hammerseng som la opp for 4 år siden stilte til slutt opp som mann nr 12) men det meste var fryktelig svakt.

Fagerborgs lag: Alex- Alf, Kenneth B, Kenneth O, Nedvin-Bakka, Trond, Espen, Jounes- Christian, Carl. Innbytter Morten H.

Undertegnede var opptatt med å legge unger igjen i første omgang så den fikk jeg ikke sett. Rapportene sier at omgangen var dårlig. Vi slipper inn et mål på en ny keepertabbe (igjen: kanskje på tide å trene litt??). Vi scorer på en corner fra Alf som vel teknisk sett var et selvmål. Gruner får en mann utvist.

2. omgang var lavmål, verre enn 1-11 mot Ullern i fjor (da møtte vi i hvertfall et godt lag!). Vi skaper ingen kvalifiserte sjanser mot 10 mann. Gruner setter 2-1 etter 10 min, dvs det er vi som setter den i feil mål. Derfra og inn var det skrekkelig. Ingen bevegelse, få som gikk i duell, ingen vinnervilje og vi blir løpende (les: gående) imellom et Gruner lag som var mange hakk svakere enn i fjor. Vi hadde antakelig tapt mot dem til og med dersom de hadde vært 8 mann.

Oppladdinga var vanskelig med hele 13 mann ute med skader, alle unggutta borte (bortsett fra Jounes som gjorde en helhjerta innsats), men den innsatsen som ble vist kan vi ikke være bekjent av.