04.08.08 - Høstsesongen startet med seier og 3 poeng i bunnoppgjøret mot MS.

Postet av Fagerborg Ballklub den 4. Aug 2008

Det ble til slutt en fortjent 3 poenger mot Manglerud Star i høstpremieren på Marienlyst stadion. Vi var minst dårlige i en uryddig og rotete kamp. Det stod 2-1 til pause og 2. omgang endte målløs til tross for veldig mange gode muligheter. Defensivt var 2. omgang trygg.

Fagerborgs lag: Kamal- Ragnar, Magnus, Kenneth B, Andreas S- Philip, Eirik B, Espen, Jounes- Christian, Bjørn. Innbyttere: Frode, An og Morten H.

Vi kom best i gang mot MS. Tok initiativet i kampen dog uten å skape så mange sjanser i 1. omgang. Magnus fikk æren av å lage Fagerborgs første mål på nytt dekke på Marienlyst. En lang ball i bakrommet ble forfølgt av Bjørn, keeper kom ut for å ta ballen men feilbedømte spretten og kunne bare se ballen sprette over ham og i mål. Ledelsen stod ikke lenge, bare 5 min etter kom utlikningen etter rotete forsvarsspill på venstresiden vår. Vi tok likevel ledelsen før pause. En ny lang ball i bakrom blir forfulgt av Bjørn. Keeper nøler lenge nok til at bjørn kommer opp i kroppen hans klareringen treffer dermed kroppen hans og ruller i mål. Vi fikk også annulert et mål for offside.

2. omgang har vi god kontroll defensivt. MS skaper bare noen nesten sjanser mens vi produserer store muligheter på løpende bånn. Dette var dog dagen med mye rotete ballbehandling, dårlige pasninger og lite lure valg. Det ble derfor ikke flere mål. Uansett vinner vi helt fortjent og har god kontakt med midten av tabellen. Undertegnede sesongdebuterte med 90 minutter fotball etter 14 måneder på sidelinja med dårlig kne. Morro det!