14.02 - Treningskamp mot Sagene søndag!

Postet av Fagerborg Ballklub den 14. Feb 2009

Søndag venter årets tøffeste treningsmotstander så langt. Sagene har de siste årene utviklet seg til å bli et stabilt godt 3.divisjonslag og blir en spennende utfordring for ivrige Fagerborggutter! Etter to treningskamper mot middels motstand fra 4. og 5.divisjon blir det nå spennende så hvordan man ligger an i forhold til 3.divisjonslag. 

Sagene har to sesonger bak seg i 3.divisjon med en 7.plass i 07 og en sterk 5.plass i 08 (samme avdeling som Fagerborg). Klubben ønsker nå tydligvis å ta enda et steg videre og har foran denne sesongen ansatt Juro Kuvicek som a-lagstrener og trenerkoordinator. De har tidligere denne uken prøvd seg i treningskamp mot hardtsatsende Nordstrand. Inne i Manglerudhallen ble det 2-4 tap, noe som beviser at Sagene i år så absolutt kan kjempe med de beste! 

Stammen fra laget som slo Ready tidligere i uken har meldt seg klare til kamp søndag. Men i god Fagerborgånd blir det alltids noen rokkeringer. Treningsgrunnlaget skal ikke være noe dårligere enn Sagenes, så vi får håpe på en tett og spennende kamp. 

Oppfordrer alle til å følge kampen Søndag (15.feb) kl 15.30 på Idrettshøgskolen!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.