Seier 3-1 over Nordstrand i vinterserien lørdag 7/3

Postet av Fagerborg Ballklub den 24. Mai 2015

Av Ragnar Puntervold

Fagerborg tok hjem en ny seier i vinterserien med et sterkt 3-1 resultat over et ressursterkt Nordtsrand lag. Vi skraper sammen 12 mann igjen. 3 mann årsdebuterer og det vil være en sterk overdrivelse å påstå at vi ser samspilte ut. Likevel følges taktikken lojalt og vi får et nytt resultat. Vi kommer under 1-0 etter 13 min. 5 min senere leder vi 2-1 etter langskudd fra Martin H og Kim J. Vegard setter også et straffe 10 min før pause og pauseresultatet stod seg helt ut til tross for stort Nordstrand press i det meste av 2. omgang.

Fagerborgs lag: Ole- Martin, Kim G, Eirik G, Vedran-Martin H, Kim J, Didrik, Andres, Jan Remi- Vegard E. Innbytter: Aaron.

Nok en gang et mareritt å skaffe fullt lag på en lørdag. Martin H, Aaron og Kim J stiller dog til slutt til tross for få treninger. Eirik G var også klar for sin første kamp for året. En helt ny oppstilling igjen og en taktisk inngang til kampen. Nordstrand satte oss raskt under press og fikk noen gode muligheter tidlig. Etter 13 min spakk nullen, første skuddforsøk stoppet Ole men 2. situasjonen blir vi alt for sene og passive og 0-1. Det skulle likevel ikke gå lang tid før vi var i balanse. Martin H satte et langskudd fra 20 meter i mål 2 min etter baklengset. Og 3 min etter det igjen var det Kim J sin tur til å sette et langskudd i mål og Nordstrand virket rystet. Enda 10 min etter henter Vegard opp et dårlig tilbakespark og ble tatt av bakerste mann. Straffen satt han selv i mål. De siste 10 min var det gode sjanser til begge lag, men 3-1 stod til pause.

2. omgang ble en omgang med ryggen mot veggen. Vi ligger dypt og er farlige på kontringer. Med bare 1 innbytter ble vi mektig slitne utover i omgangen og klarer ikke helt å rydde godt nok opp før egen 16 meter. Men nærmere enn det kom ikke Nordstrand. 2 kontringer ender i stanga og enda et par veldig gode muligheter fikk vi før sluttsignalet, men 3-1 var mer enn godt nok.