Ny solid seier over KFUM 2 med 4-1 i målprotokollen

Postet av Fagerborg Ballklub den 24. Mai 2015

Av Ragnar Puntervold

Fagerborg gjennomførte tirsdag kveld nok en god taktisk kamp mot KFUMs unge, ballsikre lag. KFUM kom til Frogner stadion med en rekke solide seire på rad, men møtte veggen i et Fagerborglag som leverte en meget god defensiv kamp og viste stor presisjon og fart de gangene sjansene bød seg. Petter satte inn 1-0 etter 4 min, Lars J 2-0 (41 min), Wold 3-0 (56 min) og Lars J avsluttet kvelden med 4-1 i det 86. minutt.Fagerborgs lag: Jakob- Vedran, Niklas, Eirik G, Markus-Lars J, Eirik B, Andreas S, Kim, Wold-Petter. Innbyttere: Preben, Albert og Martin.

Fortsatt tynn tropp og Vegard, Kristoffer og Mads meldte forfall fra sist ukes tropp. Lars J og Andreas s var tilbake og nysigneringen Niklas Heia ble kastet rett inn i laget. Nykomlingen har ikke spilt aktivt på en stund, men med en fortid i Moss og flere års erfaringen fra vesentlig høyere nivå var det moderat risiko forbundet med å la han spille kamp før 1. trening er gjennomført.

KFUM hadde denne gangen med flere erfarne og store fysiske spillere enn sist. At unggutta kan spille ball raskt og presist visste vi og taktikken ble lagt opp etter det. 1. store sjansen skulle Fagerborg få etter 4 min og Petter var klinisk da han løftet ballen i oppre hjørne fra ca 22 meter. Vi ligger fint i ramma, får noen gode overganger og scorer igjen 2-0 etter drøyt 40 minutter da Lars J blir frispilt i bakrom av Wold. Koffa hadde noen halvsjanser, men var stort sett ufarlige selv med stort 75-25 i ballbesittelse.

Litt større tempo i begynnelsen av 2. omgang, men vi dreper de farlige rommene og etter 12 min er det Wold som løper i fra forsvaret etter en fin frispilling av Andreas. 3-0 med litt over 30 min igjen på klokka betydde enda mer balltrilling mot en kompakt forsvarsmur og sjanser var det fint lite av. Reduseringen kom ca 12 min før slutt på en dødball, men 7 min før slutt løp en dødssliten Lars Jakob fra det meste og satte ballen kontant i hjørnet til 4-1. De siste minuttene var det Fagerborg som skapte de store sjansene og Preben fikk feilaktig annulert et mål i sluttminuttene- uten at det ødela humøret for mye.

Nok en godt gjennomført forestilling der vi løste det akutte midtstopper problemet med Niklas og vi virker bunnsolide bakover. Foreløpig har vi også funnet løsninger på tapet av vår toppscorer Lars Kise (19 mål på 11 kamper) til profftilværelsen i Asker med godt kombinasjonspill på topp. Klarer vi også å få folk på treninger fremover (vi har variert i fra 5-9 mann så langt de 3 siste ukene) bør vi kunne få en morsom og interessant høst i toppen. Ting tyder på at tabellen begynner å sette seg og at marginene vipper mer stabilt i de beste lagenes favør.


13.08.2014

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.