Fagerborg 2 satte seg fast på Lindeberg og dro hjem med 0 poeng

Postet av Fagerborg Ballklub den 28. Apr 2015

Et på papiret sterkt Fagerborg 2-lag gikk på en smell borte mot Lindeberg i 5. div torsdag kveld. Utfordringen med 2 komfortable seire på rad er alltid at man kan komme til å tro at ting går av seg selv. Det gjør det aldri!. Motivasjon slår som regel kvalitet. Halvherta og fragmentert jobbing av for mange spillere bygger seg gradvis opp til kollektiv frustrasjon. Fagerborg fikk tidlig en ledelse eter 10 min med nok en klinisk avslutning av Lars. Redusering før pause som en logisk følge av dekadensen. 2-1 til fagga på straffe før 2-2 på nok et billig straffe før Lindeberg kronet verket med en Beckhamspesial i krysset 5 min før slutt.Fagerborgs lag: Egil- Martin, Andreas M, Ole M, Marcus- Christer, Andreas S, Preben- Lars K, Vegard, Henrik. Innbyttere: Albert og Severin.

Kampen startet med moderat tempo der vi likevel truet Lindeberg noen ganger med raske ballleveringer og løp. Med det tidlige ledermålet skulle dette likevel ikke vise seg å bli tonen for kampen. Vi jobber halvhjerta, får ikke flyt i spillet og ender opp med mye driblerier, dueller og balltap. De få gangene vi slapp ball tidlig i rom og hadde kvalitet i løpene skapte vi sjanser og vi burde ha hatt 2-0 før også halvslapt press og sikringsjobb i forsvaret gav oss 1 i ræva 10 min før pause. Lindeberg vokste 10 cm*11 på den reduseringa.

I 2. omgang prøver vi å skru opp tempoet og lykkes initielt med det. En tidlig straffe gir oss ledelse igjen og vi ser ut til å være nærmere 3-1 det første kvarteret før Lindeberg nærmer seg mer og mer på kontringer. Midtveis blir det 2-2 på nok et straffe av den billige sorten. Vi har mange gode muligheter for å få vekk ballen før situasjonen, men brukte dem ikke. Hawai fra begge lag på slutten der vi har gode muligheter. Lindeberg får så 5 min før slutt et frispark på 22 meter som blir limt i krysset- og det ble fasiten for kampen.

Fokus fra min side er alltid at det er det kollektive som gir resulater. Hver for en jobbes det bra- men ikke før man abslutt må. DVS vi er for sene inn i alt for mange situasjoner, plukker ikke opp 2. baller, går ikke på aggressive løp før man ser at ball blir spilt i rom og mulighetene forsvinner av seg selv. Defensivt kommer vi heller ikke på plass tidlig verken på midtbanen eller i forsvar (30 meter fra back som er i duell er ikke sikring). I stedet for å male og mørne motstanderen fikk de mer og mer energi med å vinne dueller og raske kontringer hver gang tunnellene våre ikke lykkes. Ingenting å si på tapet!


09.05.2014

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.