18.10.07 - Intern info...

Postet av Fagerborg Ballklub den 18. Okt 2007

Treninger, treningskamp og treningsleir...

Treninger: Vi starter opp "kosetreningene" vår til mandag 22/10 kl 1830 på tørteberg. Det er nå lov til å ta med nye spillere som ønsker å spille for oss til neste år. Vi tar sikte på å trene mandagene og onsdagene kl 1830 så lenge baneforholdene tillater det. Neste uke blir det bare mandag i og med at vi spiller kamp mot Frigg på torsdag.

Treningskamp: Vi spiller treningskamp neste torsdag25/10 kl 1930 mot Frigg på tørteberg. Oppmøte 1830. De som skal møte har eller vil få beskjed. I forbindelse med kampen blir det info møte om neste års treningsleir. Dette er obligatorisk og starter 1800 (sammen med peptalken).

Treningsleir 2008. Vi jobber med muligheten for å ta neste års trenningsleir i Tyrkia. Vi har innhentet tilbud på 7 dagers tur på 5 stjerners all-inclusive med flotte gressbaner.  Vi prøver også å få tilbud på 5 dagers tur (tirsdag kveld til søndag). Dette vi bli i slutten av mars, begynnelsen av april. Til infomøtet neste uke trenger vi derfor at dere ALLE gjør en innsats for å sjekke om dere kan få fri på jobb 3 dager (eller 5 dager, tenk etter hva som passer best), skole, eksamner osv. Om dere ønsker å ta familie med. Og i det hele tatt om dette er noe vi bør satse på. De mest aktive med å svare, vil som vanlig ha størst medbestemmelsesrett.

En treningsleir der vil koste fra 4500-6000 kr avhengig av lengde (5-7 dager), antall på rom osv. Vi tar satse på å finansiere det meste av dette gjennom dugnader. De som har aversjon mot å jobbe kan selvfølgelig betale. Klarer vi å jobbe dugnad 2 kvelder pr mnd i 4 mnd har vi finansiert ca 6000 pr hode. Værre er det ikke!

Sammenlignet med Danmark er dette ikke dyrt. 3 dager i Danmark på en sliten veikro med varierende kvalitet på treningsbaner (men med garantert sidevind) koster oss 2500 kr pr hode. Fordelen med Tyrkia er at ALT er inkludert (sågår øl til maten:)) og det er ikke nødvendig med 1500 kr i lommepenger. Dette er derfor IKKE dyrt, og vil garantert være en fantastisk opplevelse både sportslig og sosialt.

Send meg gjerne en tilbakemelding (tommel opp eller ned) og møtt opp på infomøtet.

Les mer om opplegg og muligheter på:www.scsport.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.