24.06 - Frigg2 - Fagerborg 0-3 (w.o)

Postet av Fagerborg Ballklub den 25. Jun 2009

Friggs rekruttlag klarte dessverre ikke å stille lag i vårens siste seriekamp, dermed ble det tre meget enkle poeng å ta med seg inn i ferien.  Frigg2 hadde få timer før start ikke mer enn 4 mann klare til kamp og så ikke annen mulighet enn å krype til korset og melde avbud til lokaloppgjøret. Halve b-lagsstallen hadde allerede tatt sommerferie og var ikke tilgjengelige for spill, i tillegg sliter a-laget med mange skader og spiller kamp igjen allerede på fredag. 

Fryktelig irriterende å få vite dette kun få timer før kampstart, spesielt når flere av våre gutter har flyttet på planer og reist inn til byen bare for dette oppgjøret. Det er klart at dette ikke er Andreas Bråthens (Friggs manager) feil som blir sittende igjen med ansvaret og skylda. Men vi får rette et aldri så lite sleivspark til de Friggutta som i mange uker har vist om denne siste kampdatoen, men likvel dolker laget og stikker av! 

Dette fører til at 0-3 blir bokført som resultat og tre enkle poeng tilfaller Fagerborg. Dermed er over halve serien gjennomført og vi tar ferie på toppen av tabellen. Det er fortsatt en siste mulighet for et lokalderby mellom Frigg og Fagerborg i og med begge lag fortsatt henger med i OBOS-cup. Oppsettet for kvartfinalene forventes å ligge klart i slutten av juli! 

God sommerferie til alle Fagerborgere! 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.