19.03 - Reisebrev fra Danmark - Dag 1

Postet av Fagerborg Ballklub den 20. Mar 2010

Denne helgen har Fagerborg tatt turen til klubbens meget tradisjonsrike treningsleir i Fjerritslev Danmark. Her følger en oppsummering av dagens hendelser: I følge chairman-Arne Dahlsrud er dette 31.gang Fagerborg gjester Han Herred Fritidssenter i Fjerritslev og man kan vel trygt si at dette med årene har blitt en fint tradisjon i klubben. Denne gang har det vært utallige forfall, bortforklaringer og unnskyldninger i forkant av turen så det var en syltynn stall som la fra kai på Vippetangen torsdag kveld. 

Her følger en mannskapsliste med formstatus:

  Navn  Posisjon  Status 
 1 Bakka, Eirik  Midtbane  Frisk og rask 
 2 Briseid, Atle Midtbane Frisk og rask
 3 Bråthen, Andreas  Forsvar Frisk og rask
 4 Cardo, Alexander Forsvar Frisk og rask
 5 Faye, Christian Keeper Frisk og rask
 6 Hauge, Vegard Forsvar Frisk og rask
 7 Jensen, Espen Midtbane Skakkjørt, første økte på over 1 mnd 
 8 Kise, Lars Christian  Angrep Frisk og rask
 9 Kristiansen, Magnus  Forsvar Frisk, men ikke så rask
 10 Moen, Andreas Forsvar Frisk og rask
 11 Nord, Runar Keeper Finger ute av ledd (på tre steder)
 12 Puntervold, Ragnar Forsvar Kort lunte og hjerteflimmer

Kort oppsummert: Et noe baktungt og defensivt orientert lag som er svært utsatt ved eventuelle (og forventede) skader. Flyter dog på bred rutine og erfaring i alle ledd. 

Fredag 19.mars har blitt gjennomført på følgende måte:
 Trening: Selvsagt har det blitt gjennomført to økter på treningsleirens første dag. Grunnet 10-11 disponible spillere har det vært noe begrensete muligheter for valg av øvelser, men vi har fått kjørt to fine seanser og terpet på alt fra dødball til kortbanespill med godt trøkk. Verdt å merke seg er det at Espen Jensen har klart å gjennomføre begge uten å kjenne nevneverdig til sin faste følgesvenn Hamstringen.. So far so good! 

Kost og losji: Serveringen på Han Herred er som alltid upåklagelig. Stedet er blant annet kjent for sin meget gledelig røde saft! 3 måltider om dagen og gutta storkoser seg! 

Teori: Aldri en treningsleir uten et lagmøte med teori og diskusjon. Puntervold/Krisitansen la frem sine tanker om sesongen og veien frem til seriestart. 

Ski-jump: Fagerborg på treningsleir i Danmark er synonymt med harde bataljer i Deluxe Ski-jump - det legendariske hoppspillet på PC. Selv om sjefshopper og kaptein Frode Marki glimrer med sitt fravær på turen har ikke det satt en stopper for konkurransen. Samtlige av førstereis-gutta har sklidd rett inn i gruppa og levert gode prestasjoner i bakken! 

Lørdag skal det spilles kamp mot Vigør - oppdatering følger...
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.