15.04 - Forsterkning av spillerstallen

Postet av Fagerborg Ballklub den 15. Apr 2010

I timene før seriestart har vi fått på plass de to siste brikkene i årets Fagerborgstall. Etter hektisk møtevirksomhet og knallharde forhandlinger fikk vi til slutt overtalt disse gutta til å skrive under for Fagerborg:
 Bendik Baasland 
Kommer fra: Hasle/Løren 
Årgang:1979
Posisjon:Spiss
Til daglig:Gardeprest

Bendik har vurdert Fagerborg i nærmere 1,5 år - var nære å signere allerede i fjor vinter, men fikk da et godt tilbud fra Kai Arild Lund i Hasle/Løren. Mannen har flere solide sesonger bak seg som stopper i både Vidar og Frigg, men har de siste årene omskolert seg selv til spiss. Har også levert varene som angriper og vist seg som en klok ballspiller og et viktig oppspillspunkt. Vil med sine 30 år være med på å dra ned gjennomsnittsalderen i laget..  Stein Arve Bernes  
Kommer fra: Frigg Oslo 
Årgang: 1974
Posisjon:Stopper/Back 
Til daglig:Baker og sjef på Godt Brød
 
Stein Arve er nok en rutinert ringrev som vil passe perfekt inn i vår bakre firer. Mannen er trolig Oslos mest lettrente fotballspiller og vil garantert levere varene så lenge tiden strekker til. Bernes var i mange år Friggkaptein og en meget viktig brikke i Viggo Stømmes suksessfylte Frigglag. Han tilbrakte fjoråret på Friggs b-lag i 4.div, men valgte nå endelig å melde overgang til FBK. 
Dermed er trekløveret fra Frigg 07/08 endelig samlet igjen:
 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.