NM-kvalikk onsdag 6. april mot Birkebeineren

Postet av Fagerborg Ballklub den 5. Apr 2011

Onsdag 6. april starter årets alvor med 1. kvalikkrunde i NM hjemme på Marienlyst mot Birkebeineren fra Krokstadelva. Birkebeineren spiller i 3. div, vant sin avdeling i fjor og er igjen tippet som serievinner i år. Det er et hardtsatsende lag og som sammenlignet med oss har store ressurser. Vårt årlige budsjett på totalt i underkant av 100.000 kr (samlet inn fra drøyt 20 spillere) blir en annen verden.

Etter en rekke svake kamper i det siste er det på høy tid å rette opp skuta før seriestart med en god kamp mot en god motstander. Vi stiller med en bra første ellver der alle har lang erfaring fra 3. div spill. Det hersket noe usikkerhet med hensyn til Andreas Moen men han trente for fullt mandag kveld og tar dermed den ene midstopperplassen. Tor har ennå ikke fått trent etter skaden sin og overgangen til Otto er ennå ikke igjennom så de er ikke spilleklare til i morgen, men forhåpentligvis er de på plass til seriestart neste uke.

Med full innsats fra alle bør dette kunne bli en jevn og tøff kamp.

Til slutt et lite hjertesukk angående Manglerud Stars konkurs. Opprinnelig i 2010 sesongen ble jo Klemetsrud (tok 3 poeng i hele 2010) byttet ut med MS sitt andre lag i vår avdeling av Oslo fotballkrets for å balansere antall 2. lag i Oslo avdelingene. Resultatet av det var at MS2 kjøpelag med spillerlønninger i mange 100.000 klassen tok 6. plassen i vår sterke avdeling foran oss på 7. plass- noe som sendte oss ned en divisjon. I dag er deres lag trukket ut av seriesystemet.

Uansett- nå gleder vi oss til 2011- sesongen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.