Solid 5-1 seier over Bygdø tirsdag kveld

Postet av Fagerborg Ballklub den 29. Aug 2012

Vi vinner til slutt fortjent 5-1 over Bygdø på frogner stadion tirsdag kveld. Vi fikk straffe etter 1 minutt, Bygdø utliknet før det var gått 5 min. Etter en dårlig første omgang kjører vi opp tempoet i 2. omgang. Ny straffe etter ca 15 min gav 2-1 og så kom målene jevnt og trutt resten av omgangen. Det ufortjente og forsmedelige tapet fra vårsesongen ble da hevnet.

Fagerborgs lag: Jacob-Erik, Mads, Ragnar, Alex- Frode, Vedran, Andrés, Lars J- Bendik, Lars K. Innbyttere: Claudio, Stig, Sindre og Ole.

Vi fikk straffe allerede etter 1 minutt. En Pirlo av Lars gikk så vidt i mål da keepern lå og sprella på bakken. Målet kom for raskt og vi fremstod som en meget sløv gjeng i fortsettelsen. Bygdø hadde det da lett med å spille seg gjennom våre ledd som ikke hang sammen. Utlikningen kom da raskt på et frispark med påfølgende heading endte opp i hjørnet på Jacob som ikke helt fikk kroppen til å satse i hoppet. Resten av omgangen var irriterende dårlig-noen få sjanser lagde vi men det høye presset uten press fungerte svært dårlig mot et middelmådig bortelag. Med svake pasninger og vanskelig valg var dette ikje bra.

2. omgang var mye bedre. Vi var tettere i folk, vant ballen fort tilbake og hadde god kontroll på bygdøs kontringer. Claudio kom seg forbi sin spiller og ble tuppet inne i straffefeltet. Denne gangen satte Lars K straffen ordentlig- og godt var det. Lars J la på til 3-1 etter 25 min og Bygdø var mer eller mindre knekt. Noen kontringer og døballer fikk de men stort sett var det god kontroll. Lars K lagde 4-1 og 3 minutter etter kom 5-1 med Andrés. De siste 10 min var en oppvisning i Hawaifotball uten at det ble noen mål av det noen vei- og greit var det.

1 dårlig omgang og en middels god omgang var godt nok til å slå Bygdø som var mange hakk svakere enn Grorud 2. Vi må påregne oss mye tøffere kamp neste uke borte mot Høybråten/stovner.