Tap 4-2 mot Bøkeby søndag kveld

Postet av Fagerborg Ballklub den 3. Mar 2013

Heming kunne ikke stille lag slik at det ble Bøkeby som ble motstander for gruppe 2. Vi taper til slutt 4-2 etter en svak kamp. Vi bytter 10 mann fra forrige kamp mot Skeid og fremstår lite samspilte og med til dels meget svakt trøkk i spillet vårt. Vi skaper nok like mange store sjanser som Bøkeby, men er mindre effektive og slipper inn for enkle mål. Vi må ha 2 straffer for å score.

Fagerborgs lag: Stian- Ragnar, Bendik, Vegard, Alex- Mats L, Petter, Eirik- Tor, Vegar, Ole: Innbyttere: Erik, Terje, Tom og Martin.

Bøkeby er en fin motstander. Mange gode spillere med godt nivå på pasninger, forståelse og en del spisskompetanse, men et lag som absolutt kan jobbes i senk. Det gjorde vi ikke. Balltrilling i labert tempo bak dreper det som kunne vært antydning til bevegelse fremover. Da går det som det ofte gjør: langballer men med for lite trøkk i forflytningene bakfra. Vi skaper riktignok de 2 første store sjansene på presise pasninger i bakrom men setter dem ikke. Bøkeby får så 1-0 på et langskudd i hjørnet. En god prestasjon, men vi gir bort den gode skuddmuligheten med å ikke jobbe iherdig nok med for å komme på riktig side når man selv er ovespillt. En gjenganger som vi ser alt for ofte på trening også. 2-0 kommer etter en halv time. Vi er i god balanse, men orker ikke å gå riktig i press eller å falle i sikring og 3 mann blir overrumplet når stikkern i bakrom kommer. Resten av omgangen kjører vi på, men skaper lite store sjanser.

2. omgang blir mye frem og tilbake. Vi skaper bra med sjanser, men må ha straffe for å redusere til 2-1. Like etter blir det 3-1 på et skudd fra ca 20 meter som Stian ikke fikk slått unna. 4-1 kom direkte på frispark fra skrå vinkel. 3 min før slutt får vi en ny straffe og dermed 4-2 tap.

I utgangspunktet skulle de 2 troppene vi har stillt denne uka være ganske like i kvalitet, men det viste seg nok at dagens lag ble ganske uhomogent fysisk. Vi setter ikke fart, for få samtidige bevegelser og alt for dårlig trøkk i løpene. Her er det en del som må løpe seg opp.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.