Nytt tap på bortebane med 3-1 mot Fossum

Postet av Fagerborg Ballklub den 15. Mai 2013

Formasjonsendring hjalp ikke på bortebane. Vi slipper igjen inn 2 enkle mål de første 12 minuttene og må spille i oppoverbakke uten marginer og flyt på vår side. Da vi slipper inn det tredje målet 10 min ut i 2. omgangen mister vi helt gnisten og det kunne gått virkelig ille. Vi reduserer et kvarter før slutt og henter oss inn spillemessig, men klarer ikke å score flere mål.

Fagerborgs lag: Sindre- Erik, Andreas, Bendik, Lars J- Mats, Petter, Eirik, Kim- Lars K, Terje. Innbyttere: Mads, Ole, Martin, Vedran

Vi starter kampen greit nok i bra tempo og tvinger Fossum bakover. Vi får et par meget gode muligheter på 16 meter der vi får fri en mann, men den siste pasningen er fortsatt alt for upresis og åpningene vi skaper gjennom mye løping ender i ingenting. Fossum får så det første målet etter ca 8 min. Vi kommer ikke godt nok opp i press på ballfører og innlegget stusser innom en Fagerborg kropp før den ender opp på bakre stolpe der en ensom Fossumspiller kan skyve ballen i mål fra 1 meter. Noen få minutter senere oppstår en veldig lik situasjon. Ballen går gjennom feltet og mann får vendt opp på nesten dø vinkel innenfor 16 metern uten at vi kommer i press. Ballen blir så slått inn foran mål der en ensom Fossumspiller kan skyve den inn i mål fra 1 meter. Vi bruker så lang tid på å komme oss igjen etter denne starten. På slutten av omgangen trøkker vi på men får bare en stor sjanse som ender i nettveggen.

I 2. omgangen presser vi på igjen de første minuttene. Fossum rir av den lille stormen og scorer så 3-0 etter ca 10 min. Ball mellom midtstopper og back på vår høyre side og mann i bakrom. De neste 20 min er Fossum klart best mot et Fagerborg lag som ikke fikk til noe som helst. Vi unngikk nr 4 bakover og reduserer 14 min før slutt. Vi presser så på det siste kvarteret uten av vi var veldig nærme en ny redusering.

Det ble dermed null poeng igjen på 3. forsøket på bortebane. Vi spilte dårlig. Ble alt for smale uten vingspill og uten gode kombinasjoner. Formasjonsendringen var ikke vellykket! Gutta står på og jobber men det er et paradoks at det er mer sprutt i beina på mandagstreninga enn dagen etter i kamp??


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.