Tap 4-3 mot Lokomotiv i snøstorm på nih torsdag kveld

Postet av Fagerborg Ballklub den 22. Feb 2014

Fagerborg med gruppe 1 møtte Lokomotiv på NIH torsdag. Det ble en kamp under vanskelige forhold da det lå nesten 10 cm snå på dekket. Etter 40 min med iherdig "snømåking" med målene ble det kamp under svært så vanskelige forhold.

Fagerborgs lag: Sindre- Mads F, Sigve, Ole M, Lars J- Andres, Kim, Eirik G, Eirik B, Ole Marius- Lars K. Innbyttere: Vedran, Preben og Erik.

Vi kommer under tidlig 1-0 etter et skudd fra ca 16 meter. Dommern overså det soleklare frisparket i forkant til oss. 10 min senere er det balanse da Ole Marius vipper en ball videre i mål etter at Lars K ble felt. Vi var nærme 2-1 med skudd i stanga noen minutter etter, men det  var Lokomotiv som gikk opp i 2-1 på et frispark som gikk gjennom muren og under keeper. Bakka bringer oss i balanse igjen på en heading etter innlegg fra Andres. Likevel skulle det stå 3-2 til pause da Lokomotiv igjen scorer direkte på et frispark.

I andre omgang har vi tidvis større trøkk enn Lokomotiv men forsøkene våre gir ikke uttelling. Istedet er det Lokomotiv som får 4-2 etter skudd og retur i farlig sone der vi ikke får avklart. Vi reduserer så til 4-3 og kommer ikke nærmere. En fysisk økt ble det ut av det under vanskelige forhold.