Seier 2-0 over OSI onsdag på NIH

Postet av Fagerborg Ballklub den 13. Mar 2014

OSI ble beseiret med 2-0 på NIH onsdag kveld. Vi vinner fortjent 2-0 etter 2 tidlige scoringer i 1. omgang av henholdsvis Wold og Andreas M. En tynn Fagerborg tropp gjør jobben( mot en middels/svak motstander) med god defensiv kontroll og mange misbrukte muligheter fremover. Ikke alt for godt tempo, men en god treningsøkt for de 12-13 fremmøte Fagerborgere.

Fagerborgs lag: Sindre- Martin, Andreas M, Eirik G, Severin- Vedran, Eirik B, Kristoffer- Tor, Lars J, Wold. 2. omgang: Henrik og Marcus.

Stresstesting av troppen igjen med få (dvs ingen) disponible spisser. Lars Jakob trukket inn som omskolert spiss. Høyt press fra start og store sjanser på løpende bånd fra starten av. 1-0 etter 12 min. Wold legger ballen i motsatt vinkel. De neste 10 min produserer vi brudd på brudd mot en motstander som trodde de kunne trille ball gjennom oss. Vi er mange ganger cmer fra den nøyaktige pasning og gode mottak fra flere mål. Andreas legger på til 2-0 på korner, og vi burde hatt 3-0 før vi etter en halvtime legger oss litt lavere og lar OSI trille en del ball på deres banehalvdel.

I 2. omgang er banespillet jevnere med litt mer halvhjerta kollektiv jobbing. Likevel skaper vi jevnt og trutt store sjanser med stor fart (Lars J og Wold) og direkte spill. Defensivt er vi bunnsolide med noen få sjeldne kosmetiske glipper som OSI ikke hadde kvaliterer til å utnytte. Ikke veldig stort tempo og trøkk i dueller og spill, men vi er faktisk ganske flinke til å ha snert i pasningene som da kommer fort frem til mottaker (terping hjelper??), selv om vi innimellom får litt for mye tid til å kjæle med ball før den blir slått videre. Av og til er vi også litt for ivrige i løp som går inn i okkuperte rom i stedet for å utnytte bredden.

Når man vinner blir det jo alltid en fin treningsøkt for de oppmøtte.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.