Også tap i siste kamp før sommerferien med 2-0 borte mot Strømsgodset 3

Postet av Fagerborg Ballklub den 6. Jul 2015

Et mål tidlig i 2. omgang og nr. 2 et par minutter på overtid sendte Fagerborg hjem fra Drammen med 0 poeng. Vi leverer stort sett en godkjent prestasjon i siste feriekamp med et sterkt redusert mannskap. Fagerborg lagde faktisk de 2 første store sjansene i 1. omgang, men Strømsgodset eide mest ball. En taktisk godt gjennomført kamp holdt oss inne i nesten hele kampen. Den store troa på at det kunne bli poeng var nok ikke helt til stede og da vi sendte frem det meste vi hadde på overtid fikk Strømsgodset 3 inn kontringen sin.

Fagerborgs lag: Niklas- Martin, Ragnar, Bjørn, Vedran – Noe, Kim, Mounir, Eirik B, Markus- Haaken.

Fin- fin ramme på Marienlyst stadion i Drammen. 12 mann skrapt sammen etter ca 100 sms til kjente og kjære som befinner seg i østlandsområdet. At den yngre generasjon brenner for å spille fotball på en eliteseriearena er en sterk overdrivelse, men spennende og innholdsrike liv har de vel. Ny forsvarsfirer komponert. Vedran som det eneste faste inventaret ble supplert med Martin på høyreback, Ragnar ( spilte min første offisielle kamp i 3. div i 1988) og Bjørn ble trukket ned. Uten fart i forsvar ( bortsett fra i hodene) gjaldt det å ligge lavt, drepe rom og la unggutta løpe. 1. omgang ble da også en taktisk godt gjennomført omgang. De 2 første store sjansene var det Fagerborg som fikk. Først dro Markus frem et langskudd som gikk cm forbi vinkelen. Så fikk Noe en stor sjanse på bakerste stolpe, men ble for forsiktig i avslutningen. Defensivt lå vi bra med god kontroll. 2-3 ganger glapp det, men da var det likevel så pass tett at pressede avslutninger ble bra lest av Niklas. 0-0 til pause er ikke hverdags kost for oss.

0 bak glapp ganske fort i 2. omgang. Innlegg fra vår høyreside gikk motsatt, skuddfinte fra godset spilleren som fanget opp ballen, et par Fagerborg rumper gikk på den og skuddet gikk via undertegnedes fot da den kom skliende inn for å blokkere. Godset virket egentlig ganske godt fornøyd med å ha tatt ledelsen da noe stormløp uteble utover i omgangen også. Med ujevne mellomrom kom de seg til sjanser med skuddforsøk rundt 16 meteren, men enten gikk skuddet utenfor eller så tok Niklas seg av dem. Vi for vår del hadde noen gode muligheter fremover, men uten særlig god rytme og litt dårlige pasninger/valg må vi legge godviljen til for å påstå at det ble skapt noen særlige sjanser. På overtid kom vi igjennom, men ble da avvinket for offside. På overtid av overtiden kontret så Godset inn 2-0 og det lille håpet om poeng var da bare ønsketenkning.