Fagerborg vant 2-0 i første kamp i vinterserien mot Rustad

Postet av Fagerborg Ballklub den 24. Mai 2015

Av Ragnar Puntervold

En meget tynn Fagerborg tropp på 12 mann slo til slutt Rustad 2-0. Målene ble satt inn på slutten av første omgang av Noe og Preben. Fagerborg spilte disiplinert og kontrollert hele veien og Rustad var vel egentlig aldri i nærheten av å skape noe særlig av sjanser på oss. Defensivt var dette veldig solid, og med litt bedre pust hadde nok overgangsmuligheten blitt bedre tatt vare på utover i 2. omgang. Sjansestatistikken ble i hvert fall vunnet ganske suverent.

Fagerborgs lag: Egil- Vedran, Andreas M, Kim, Lars J- Martin, Eirik B, Didrik, Preben- Jan Remi, Noe. Innbyttere: Aaron.

En stødig omgang med stort sett godt defensivt spill ble kronet med 2 kjappe mål på slutten av omgangen. Noe headet inn den første på en korner og Preben satt inn 2-0 minutter før slutt. Litt posisjoneringsfeil defensivt hadde vi, men vi var ganske flinke til å reparere. På slutten av omgangen så Rustad, som i år spilte i 3. div, ganske knekte ut.

Med bare 1 innbytter gikk vi for sikkerhet i 2. omgang. Vi la oss bak med en femmer og skulle ta overgangene. Vi ble nok litt for defensive og klarte bare sporadisk å få de gode bruddene. Likevel vi skaper flest sjanser og vinner til slutt fortjent 2-0. Litt mange ble slitne på slutten- men det skal vi rette opp den neste måneden.

De nye klarte seg godt. Spesielt Didrik og Noe fikk vist at de vil være gode tilskudd. .