12.06 - Fagerborg - Rustad 2-1 (2-1)

Postet av Fagerborg Ballklub den 13. Jun 2009

Fagerborg tok seg fortjent videre til kvartfinalen i OBOS-cup etter seier over serielederen i 4.div avdeling 1.
Rustad overtok serieledelsen i sin avdeling tidligere i uka etter storseier mot Hauketo, men ble i dag nummeret for små i kamp mot våre kjekke Fagerborggutter. Coach Puntervold var før kampen tvunget til en del endringer fra det laget som startet mot Romsås tirsdag, uten at det så ut til å hemme Fagerborgskuta i innledningen på kampen.

For hundrede gang denne sesongen skapte vi drøssevis av store målsjanser fra  første spark på ballen, men også denne gang slet vi med effektiviteten. Velger å ikke henge ut enkeltpersoner med navn, men det er ikke til å stikke under en stol at vi burde ha hatt opp til flere 2- og 3målsscorere før pause! Rustad hang tidvis greit med spillmessig, men skapte fryktelig lite sjanser kampen i gjennom. To sjanser før hvilen resulterte i en scoring, mens de etter pause vel aldri kom til en ordentlig kvalifisert målsjanse.

Sett med Fagerborgøyne ble det levert en meget variabel kamp, fra tidvis godt og variert spill i første omgang til mer stillestående og unøyaktig i andre. Likevel burde i ha drept kampen på et mye tidligere tidspunkt og med normal uttelling ha vunnet med 3-4 mål! Uansett er vi nå videre i Oslocupen og over sommeren venter kanskje et "spennende" 3.divisjonslag i kvartfinalen.

Mitt tips: Grüner på Dælenenga!