Seier 5-3 mot Grei mandag kveld

Postet av Fagerborg Ballklub den 22. Feb 2011

I bitende 13 minus grader og på en fortsatt isglatt Marienlyst bane ble til slutt Grei slått 5-3 i årets 3. treningskamp. Igjen en varierende forestilling mot en absolutt brukbar motstander. Grei gav oss lenge god motstand og det var først i andre halvdel av 2. omgang vi viser mer rutine og nok tyngde til å dra hjem en ny seier.

Lagoppstilling: Steinar- Lars Jacob, Andreas M, Læff, Anton- Eirik, Tor, Rune - Atle, Lars, Dag. Innbyttere: Alsing, Sindre, Vedran og Svein Helge.

Vi startet kampen best og i løpet av de første 5 min produserer vi 2 store sjanser. Grei svarer etter hvert kommer også til noen fete sjanser. Vi står høyt og gir fra oss en del bakrom som de utnytter. Eirik åpner scoringsshowet etter ca 15 min etter en fin opprulling på høyresiden. Den glatte banen skaper en del tilfeldigheter og unødvendige balltap for begger lag. Grei tar etter hvert over en del av banespillet og reduseringen og 1-2 målet kommer begge etter gjennomspill på vår venstreside og litt nølende forsvarsspill. Atle bringer balanse i regnskapet med 2-2 like før pause.

Grei scorer etter 1 minutt av 2. omgang på en corner og det neste kvarteret henger vi ikke med. Vi fikk ikke til noe av det vi skulle prøve på og skal være glad for at vi ikke kom enda lenger bak . Etter hvert kommer vi dog på noen kontringer og etter ca 20 min drar Sindre et kremmål opp av ermet. Kampen endrer totalt karakter etter dette. Vi tar fullstendig over. Produserer flere fete 100% sjanser og går opp til 4-3 med Sindre igjen etter en halvtime. Lars setter 5-3 noen minutter senere etter innlegg fra høyrekant med Sindre. Grei kommer så litt mer med i spillet igjen de siste 10 min uten egentlig å skape noen flere store sjanser. 5-3 blir dermed sluttresultatet.

Positivt at vi fortsetter å skape mange store sjanser kampen igjennom. Mot en bedre motstander enn sist ble dette mer "ordentlig" fotball der Fagerborg står distansen best ut. Vi får ikke til alt vi prøver på, gir fra oss baklengsene litt for enkelt, mangler en del på samspillet men har til slutt det lille ekstra til å dra hjem seieren. Noen av feilene, som f. eks. hvem som skal støtte og hvem som skal falle, burde være lett å ordne opp i.

Det er en god vane å vinne treningskampene også.