2-2 søndag kveld mot Huk i en blodfattig forestilling

Postet av Fagerborg Ballklub den 21. Mar 2011

Vi leverte årsverste søndag kveld hjemme mot Huk. Med for dårlig bevegelse og overambisiøse pasningsvalg offensivt skaper vi veldig lite mot en motstander som ikke kommer til å kjempe i toppen av sin 4. div avdeling. Defensivt er det trygt nok i 2. omgang mens offensivt var det svært lite som stemmer. Med fallende innsats forvinner også marginene.

Fagerborgs lag: Bjørnar- Lars Jacob, Christopher, Læff, Alex- Atle, Rune, Eirik, Anton- Alsing og Lars. Innbyttere: Andreas, Vedran og Otto.

Vi kommer ikke i gang i fra start og får en i ræva allerede etter 3 min. I det hele tatt tar det 10-15 min før vi er i gang med litt løp og makan til kjedelig og innholdsløs 1. omgang skal man lete lenge etter. Etter et kvarter utlikner vi med et innlegg fra Anton som går over keeper og i lengste. Vi har en del sjanser etter hvert med blant annet et par klareringer på streken. Rune putter 2-1 etter ca 35 min og Huk utlikner igjen bare noen minutter etter på et langskudd som vel var deres 2. sjanse i kampen. Innimellom kom 3-4 samtidige aggressive løp som åpnet opp Huk, men dette så vi alt for sjeldent.

2-2 til pause-som også ble sluttresultatet. Bortsett fra 2 sjanser helt på slutten til Huk (som vi gir bort) var det trygt defensivt i 2. omgang. Offensivt var det et hav av muligheter og rom som lå der klart til bruk. Istedet velger vi konsekvent vanskelige løsninger, kombinert med stillestående bein og dårlige 1. berøringer ble mulighetene misbrukt. Her var det mange som manglet killeristinktet.

Vi er best, har flest sjanser og blir snytt for et soleklart straffespark men her må det skjerpes over hele linja. Synker innsatsen og viljen til å gjøre en helhjerta jobb forsvinner fort marginene og resultatene. Det er flere enn Fagerborg som ønsker å vinne fotballkamper.