Fagerborg 2 dro i land sin 3 strake seier med 5-4 mot Lambertseter

Postet av Fagerborg Ballklub den 9. Mai 2013

Etter en til tider strålende 1. omgang og 5-1 ledelse til pause senket Fagerborg tempoet dramatisk de siste 10 minuttene av kampen og Lambertseter med 10 mann, putta 3 mål og kampen endte da med tilløp til dramatikk. Rekruttene dro det dog hele i land og en ny 3 poenger ble tatt med hjem i skittentøyskurven. Carl "the man" scora 4 mål i første omgang og ble belønnet med benking i hele 2. Sindre "Såledragern" Ekornrud satte det siste målet for Fagerborg og leverte ellers en god kamp. Utfyllende kampreferat med kronologisk oversikt over hendelsesforløpet og dristiske analyser (blant annet med spillernes følelser da det hele var over) kommer...

Fagerborgs lag:

1. omgang: Andrés- Martin, Alex, Vegard, Lars J- Øystein, Ragnar, Sindre- Tor, Carl, Ole.
2. omgang: Ragnar- Alex, Ole Marius, Vegard, Lars J- Øystein, Andrés, Sindre- Tor, Frode, Ole.

Veldig nølende spill første 20 min- for mange som ikke er vant til å ta initiativ. Lambert får straffe og leder 1-0 etter nølende forsvarsspill. Vi utlikner midtveis med Carl og så scorer vi 4 mål det siste kvarteret. Vi får da til kjapt vingspill med innlegg foran mål der Carl er drepende effektiv. De fleste målene kommer etter presise pasninger ut på vingene (fra sentral midtbane og indreløpere i mellomrom) som så får lagt inn foran mål. Flere av målene kommer etter 3-4 en touch pasninger i godt tempo. Når vi får til puslespillet mellom presise pasninger og kalibrerte løp, ser vi faktisk gode ut.

I andre omgang ligger Lambertseter dypt for å begrense tapet og vi presser innimellom på og skaper mange gode muligheter. Men med Carl på benken forsvant effektiviteten. Da vi ikke scorer synker tempoet og tiden går uten at særlig mye skjer. Lambert er knapt over midten de første 35 av 2. omgang samtidig som de ble redusert til 10 etter ca 10. "strake bein med knotter opp i været" taklinger. Vi kommer ofte rundt på kant i denne omgangen også, men har ikke lenger samsvar mellom innlegg og aktivitet foran mål.

De siste 7-8 minuttene scorer samme mann på Lambert 3 ganger. Først roter vi det til på nr 2, med å miste ballen- på nr 3 og 4 blir midtstopperne fraløpt av den samme mannen som var uvanlig rask til å være 6. div spiller. De siste 2 minuttene ble da spennende. Gutta fikk da gleden av å se gamle Puntervold slippe inn 3 mål på 6 minutter i 6. div også. Bare det var vel verdt fremmøte tenker jeg... Regn med mye løpetrening de neste treningene...