Seier 2-1 over Fortuna i vinterserien lørdag 21/2

Postet av Fagerborg Ballklub den 24. Mai 2015

Det ble en ny seier i vinterserien mot hardtsatsende Fortuna. Seiersmålet kom på overtid da Jonas setter sitt andre mål for dagen med et youtube mål i vinkelen fra hjørnet av 16 meter. Fortuna ledet lenge 1-0 etter et meget billig straffemål tidlig i 1. omgang. Fortsatt er vi meget tynt besatt mannskapsmessig, men klarte dog for 2. gang i år til slutt å stille med mer enn 1 reserve.

Fagerborgs lag: Jakob- Vedran, Andreas M, Kim G, Preben- Kim J, Didrik, Andres- Noe, Aleks K, Jonas. Innbyttere: Eirik B og Tommern.

Fortuna er nok et hardtsatsende albaner lag som skal rett opp i 3. div. De viste også gode kvaliteter i 1. omgang med raske, tekniske spillere og spilte oss dermed lave. De måtte dog ha meget god vilje fra dommeren på 1-0 da de fikk et billig idømt straffe. 1-0 til pause.

I 2. omgang kommer vi mer med på notene. Jonas utlikner 7 min før slutt og setter seiersmålet også i siste spilleminutt med årets mål og viser igjen at unggutten har målteft så det holder. Vi leverer nok en gang et resultat samtidig som vi mangler mange gode spillere på tampen av en måned der vi nesten ikke har fått trent noe fotball pga forholdene på Tørteberg. Vi står godt som lag og slipper nesten bare inn mål på døballer.