Uavgjort 1-1 i årets første treningskamp mot Manglerud Star

Postet av Fagerborg Ballklub den 24. Mai 2015

Av Ragnar Puntervold

2. kamp i vinterserien endte med 1-1 mot MS i Manglerudhallen. Vi gjennomfører en absolutt godkjent kamp mot MS som helt sikkert kommer til å kjempe om opprykk i årets 4. div. God intensitet i kampen, stort sett bra defensiv struktur (litt baktunge i 2. omgang) og gode overganger der neste siste pasning og avslutningene ble litt for dårlige til at en seier ble hentet hjem. Likevel, vi stiller med et ungt lag, må bruke offensive spillere som midtstoppere og fikk en fin gjennomkjøring.

Fagerborgs lag: Ole- Vedran, Vegard E, Kim G, Lars J- Sondre, Didrik, Andrès, Preben- Jan Remi, Jonas. 2. omgang: Andreas R, Martin og Fredrik.

Tett og jevn 1. omgang. Vi ligger bra får gode brudd og holder MS borte fra vårt mål bortsett fra på døballer. Med våre vanlige ryddegutter i forsvaret på fjellet ble det også en døball som førte til baklengsmålet midtveis i 1. omgang. Sløvt duellspill på korner og ingen som dekker bakre stolpe. Litt etter får vi annulert et mål for offside (tvilsomt) etter fint spill på kant og gjennomløp i midten. De siste 10 minuttene får vi enda 2-3 store sjanser til, men avslutningene ble satt godt utenfor mål.

2. omgang blir vi litt baktunge og får ikke etablert noe særlig spill lenger oppe på banen. Likevel det jobbes godt og MS trenger ikke igjennom, bortsett fra at de fortsetter å være farlige på døballer. Jan Remi jobber inn en litt håpløs situasjon, leverer ballen videre til Preben som igjen frispiller Andrés og 1-1. Jonas fikk den siste store sjansen, men avslutningen gikk på utsiden. De siste 5 minuttene ble det enorme rom, men vi sliter litt med den siste presise pasningen. 1-1 var vel ikke helt urettferdig ettersom MS hadde litt mer trøkk enn oss, mens vi skapte flest store sjanser.

Godt fornøyd med kampen. Det var bra trøkk i den, intense dueller og vi har mye gode løp. Fortsatt spiller vi litt mye rett frem på første bevegelse. Vi må jobbe mer med å se rommene som åpner seg bak første bevegelsen og utnytte dem bedre. Likevel, et godt grunnlag å jobbe videre fra.