17.05.06 - Ny seier til Fagerborg 2 i 4 div borte mot Holmen 16. mai.

Postet av Fagerborg Ballklub den 17. Mai 2006

Rekruttene våre klarte tirsdag kveld å hente 3 nye poeng etter en overraskende 4-1 seier borte mot Holmen. Målene ble satt inn av Mads (2 gjennomløpinger) og Jack (2 kornere). Dermed er vi for alvor i gang med poengplukkinga i 4 div også.

Som ventet ble det vanskelig å finne 11 fagerborgere som kunne spille kamp på "lille syttende mai". Men, til slutt klarte vi dog å stille med 11 mann da siste mann ankom kampstart 30 sek før den ble startet. Det eneste målet i første omgang kom etter ca. 27 min. Mads fikk en stikker i bakrommet og løp i fra mann, rundet målmannen og satte ballen i nota med dødsforakt! Et fint mål. Bakover var det trygt med bra forsvarspill og en ruvende keeper i Alex.

2-0 målet kom etter ca. 6 min i 2. omgang på en korner. På bakerste stolpe dukket Jack opp og satte inn ballen etter litt klabb og babb. Mads satte inn 3-0 noen min senere på en ny gjennomløping. Resten av omgangen ble preget av at vi lå bra defensivt og skapte mange farlige sjanser gjennom kontringer. Holmen reduserte etter 21 min på en korner, mens spikern i kista ble satt av Jack på en ny korner 7 min før slutt. En fornøyd gjeng kunne dermed kruse inn til 3 nye poeng - og Fagerborg har for alvor begynt å sanke poeng med lagene sine etter en nistrist april måned.