29.09.06 - seier over Bærum!

Postet av Fagerborg Ballklub den 29. Sep 2006

Lag: alex, roger trygve magnus ragnar, rune stig erik b eirk w, magnus carl

Tirsdag kveld var det duket for kamp mellom Bærum 2 og Fagerborg, på kadettangen, det skulle vise seg at Fagerborg ble for sterke.

Etter noen heller labre kamper og mange tidlige innsluppende mål var det et revansjesugent fagerborg lag som stilte på tirsdag. Vi klarte da også å unngå mål imot, kanskje fordi vi fikk en rolig start da deres keeper ble skadet etter 5 minutter, han ble erstattet av en meget liten keeper, alt lå ann til målfest. Men det skulle vise seg at det var mer enn vrient nok å score. Fagerborg styrer spillet, men er ofte noe slurvete i nest siste passningen, likvel burde vi ledet etter noen feite sjanser og kan nevne skuddet til Magnus som treffer stolpen og en noe tvilsom offsiden som hindrer carl i å sette inn 1-0. Men vi har god kontroll på kampen og spiller god fotball. Bærums unge mannskap skaper veldig lite, og lagene går til pause med 0-0.

Mørket senker seg over kaddettangen og med det noe dårlige flomlyset settes andre omgang igang. I denne kampen er det bare tre poeng som er godt nok, vi må derfor score mål. kampen går inn i samme spor der Fagerborg styrer kampen og Bærum sakper lite.Derfor var det vel bare et tidsspørsmål før målet måtte komme. Bakka slår et langt innlegg som går over feltet, en våken rune henter ballen ved 16 metern ser at erik winsnes kommer skrikende, rune slår ballen ut til erik som bresider ballen sikkert i mål, flott scoring 1-0. Etter dette bør vi score både ett og to mål til, men det blir med det ene målet. vi har kontroll (delvis) bakover og kampen ender med 1-0. det skal også nevnes at to fagerborgspillere måtte ut med krampe i leggen, snakk om lagmoral og offervilje, sånn skal det være.

Fagerborg taper og vinner sammen som et lag, men ekstra bemerking for banes beste er jo alltid lov. juryen kom fram til at BB ble Erik Winsnes, kruset kommer i posten.