27.08.07 - Ny 3 poeng mandag kveld etter 4-3 borte mot Kjelsås 2

Postet av Fagerborg Ballklub den 27. Aug 2007

En ny livsviktig 3 poenger ble tatt hjem mandag kveld etter 4-3 over Kjelsås 2 i en brukbar 3. div kamp. Begge omgangene var jevnspilte med raske angrep, men Fagerborg vinner helt fortjent etter å ha hatt de klart fleste og største sjansene. Dommeren gav Kjelsås initiativet på slutten av 1. omgang med 2 meget lette og tvilsomme straffer.

Fagerborgs lag: Alex- Rune K, Magnus, Erik V, Andreas S- Eirik B, Magnus, Espen, Mejid- Frode, Christian. Innbyttere: Rune S, Espen M.

Kampen fikk den best mulige starten. Allerede etter 1 min gikk vi opp i 1-0. Meijid spiller Frode fri i bakrommet og alene med keeper gjør han ingen feil. Den neste store sjansen er det også vi som får etter 8 min. Denne gangen var det Christian som ble spilt fri men skuddet sklei av foten og endte på siden. Kjelsås tok etter hvert over en del av banespillet men kom seg ikke til noen store sjanser. Etter en halvtime fikk Kjelsås sitt første straffe. En lang ball i bakrommet som en Kjelsås spiller plukket opp. Magnus klarer dog å komme seg på riktig side etter et dårlig touch av angriperen og både ham og Alex kontrollerer ballen ut over dørlinja. Kjelsåsspilleren gav seg ikke og faller over vår keeper og dommeren som ikke hadde fått med seg at ballen allerede var ute dømmer straffe. 1-1.

2 min senere kommer vi til en ny kjempesjanse som går like utenfor. Enda et par minutter etter blir vi snytt for et straffe da Chrstian får en skikkelig dytt i ryggen da han går opp i en hodeduell. Istedet kontrer Kjelsås og etter en duell på 16 metern blir det ett nytt straffe. Dommeren som stod 4 meter i fra forseelsen velger å konferere med linjedommeren (50 meter i fra) og sammen trekker de den innenfor. Fagerborgspillerne protesterer mens Kjelsåsspillerne finner det vanskelig å la vær å flire over en ny gavepakke. Etter denne kalddusjen ble de siste 10 min av første omgang gjennomført dårlig. Kjelsås får et par gode muligheter til med med lange baller i bakrommet.

Vi reiser oss igjen i begynnelsen av 2. omgang. Utlikningen kom allerede etter 7 min etter et bra trøkk fra oss. Christian kommer seg ned til dørlinja og får lagt en krosser inn i feltet. Der dukker Bakka opp og setter den inn. 3 min etter er det vi som får straffe, det eneste korrekte i kampen etter at Frode ble revet over ende inne i straffefeltet. Frode setter den selv i mål. Kjelsås jagger nå utlikning dog uten å få de store sjansene. 3-3 målet kom likevel etter 25 min på en grov markeringsvikt etter en corner. Kjelsås jager nå seiersmålet mens vi er farlige på kontringer. 10 min før slutt kommer seiersmålet etter at Magnus H videreekspederer et hardt frispark fra Magnus K. På slutten var vi nærmest enda et mål på en kontring men det ender til slutt med 3 nye poeng etter at vi reiser oss på en mesterlig måte etter nedturene underveis i kampen.