01.10.07 - Seiersrekken ble brudt av Asker 2 mandag kveld

Postet av Fagerborg Ballklub den 1. Okt 2007

En sløv start på kampen gav Asker 2 et 2 måls forsprang som vi ikke klarer å hente inn igjen i 2. omgang til tross for svært mange store sjanser. Asker får sine 2 mål i midten av første omgang på 2 døballer. Den første er det linjemannen som meget tvilsomt vinker ballen inn etter en avklaring på streken (til de flestes store overaskelse). Tidlig i 2. blir vi snytt for en soleklar straffe etter hands. Utover i omgangen skaper vi mange store sjanser: tverlegger, alene med keeper en rekke ganger og et annulert mål for offside. Men til tross for et solid overtak i sjansestatistikken ble det ingen poeng denne kvelden. 2. omgang var dog god- høyt tempo, mange gode og raske angrep og asker rekruttene fikk kjørt seg fysisk!

Fagerborgs lag: Alex- Rune K, Magnus, Rune S, Andreas S- Eirik B, Magnus H, Espen, Mejid- Atle, Frode. Innbyttere: Trygve og Kenneth B.

Til tross for sterke formaninger om at vi denne gangen kom til å møte et veltrent og godt Asker lag, var det nok en småsløv og halvt nonchalant fagerborggjeng som etter 6 strake seiere entret banen på autopilot. Det var da også Asker 2 som tok tak i kampen og som skapte de første sjansene. Vi sleit fælt med manglende bevegelser og dårlig pasningskvalitet. Midtveis i omgangen kom 1-0 målet. Til Askers store fornøyelse- en skikkelig gavepakke av linjemannen! Etter en del klabb og babb inne i straffefeltet etter en døball gikk ballen over Alex. Men som en reddende engel stod Andreas på streken og fikk headet ballen vekk. Spillet fortsatte og etterhvert ble begge lag samt dommer oppmerksomme på linjemannen som stod og vinket. Vedkommende hadde sett ballen en halv meter inne (etter eget utsagn) og dermed dømte dommeren mål. 5 min etter kom 2-0 målet på en ny døball. Etter en ny klabb og babb situasjon ble ballen lirket inn i hjørnet. Resten av omgangen trøkker Fagerborg på for å få en redusering før pause. 4-5 meget gode muligheter ble skuslet vekk og dermed 0-2 til pause.

2. omgang ble 45 min med angrepsfotball fra begge lag. Asker kunne legge seg tilbake og kontre ved ballerobring, mens vi måtte jage redusering. Allerede etter 2 min ble vi snytt for et klart straffe. Atle vipper ballen forbi Asker forsvareren som stopper ballen med handa. Dommeren innrømmer etter kampen at han så handsen men mener spillerne er for nærme hverandre til at det kan dømmes straffe???  Vi fortsetter likevel ufortredent med å angripe. Noe vi da også gjorde vi på en meget god måte. Bortsett fra å få satt ballen i mål et tilstrekkelig antall ganger leverer vi god fotball. Raske angrep, overlapper, bra innlegg, tverlegger, annulert mål og en haug med store sjanser. Men bortsett fra Atles redusering etter 27min lykkes vi ikke å score flere mål.

Spesielt de siste 20 min kjører vi fullstendig over Asker som hadde mer enn nok med å følge med i svingene. Veldig synd at vi ikke klarer å få med oss poeng i en slik kamp men vi kan bare takke oss selv med det utgangspunktet vi selv gav oss.

Etter 2 uker med dårlig treningsfremmøte igjen (6-8 mann) får vi håpe at lojaliteten er større de siste 2 ukene slik at vi får en skikkelig avslutning på årets sesong.