16.04.08 - Stortap i årets første obligatoriske kamp

Postet av Fagerborg Ballklub den 16. Apr 2008

Med 8 baklengs i bagasjen ble vi med hodet og ræva sendt ut av årets cup. Nyopprykkede Vestfossen med gamle Fagerborg storscorer Øyvind Thorsen som coach utnyttet våre mange tabber og påførte oss et pinlig resultat.

Fagerborgs lag: Alex- Andreas, Tommy, Christian, Nedvin- Bakka, Alf, Trond, Bjørn- Atle, Frode. Innbyttere: Carl, An, Kirjan.

Etter den fine sportslige oppturen vi har hatt de siste ukene med en vellykket treningsleir i Danmark var det med optimisme vi drog til Vestfossen i Buskerud.

1. omgang var jevnspilt. Svak omgang tempomessig der Vestfossen startet best. De gikk da også opp i ledelsen på elendig forsvarspill med fraværende duellspill og enda mer fraværende markeringer. Etterhvert fikk vi litt mer fart på beina, skaper noen sjanser. Misser på et straffespark før vi til slutt får 3-4 hurtige trekk som resulterer i at Frode kan sette ballen i åpent mål. På dette tidspunkt var benken skjønt enige om at dette kan vi umulig rote vekk. 2 minutter senere går Vestfossen opp i 2-1. Et langskudd blir retur fra keeper og 3-4 Vestfossen spillere står i kø for å putte den med snille fagerborgspillere som passive tilskuere.

En dårlig 1. omgang skulle bli etterfult av en katastrofal 2. omgang. De første 10 min har vi initiativet, skaper noen store sjanser men i stedet for redusering kontrer Vestfossen og putter på  det 3.  Ikke lenge etter blir det 4-1 og et Fagerborglag uten løpsstyrke, moral og struktur blir nå løpt i fra av Vestfossen spillere med større og større selvtillit. Til slutt blir det da 2-8. Pinlig!

Vi virket tunge og tafatte i alle ledd og den defensive tryggheten var helt fraværende. Uansett, godt å være ferdig med årsværste før serien starter til lørdag.