19.02 - Avdelingen i 5.divisjon

Postet av Fagerborg Ballklub den 19. Feb 2009

5.divisjons avdelingen for Fagerborg2 er klar. Sesongen 2009 byr på borteturer fra Bærum i vest til Enebakk i øst.

Bøkeby: Klubben ble dannet tidlig på 2000-tallet og består hovedsaklig av Larviksgutter. Har sakte men sikkert jobbet seg oppover i seriesystemet og vant i fjor sin 6.divisjonsavdeling. Spiller hovedsaklig sine hjemmekamper på Ekeberg.

Enebakk/Driv: Sammenslåingsklubben fra Enebakk har vært en stabilt god 4.divisjonsklubb gjennom store deler av 2000-tallet, men har de siste årene slitt med svake resultater og var på nippet til å rykke ned til 6.div i fjor. Spiller sine hjemmkamper på Drivplassen (grus) og Mjær stadion (naturgress) i Enebakk. 

Fagerborg2: Rykket ned fra 4.divisjon i fjor

Haslum: Bærumslaget har vært et stabilt 5.divisjonslag de siste årene. Spiller på Haslum kunstgress. 

Helset: Nok et bærumslag, har jobbet seg oppover i seriesystemet de siste årene, endte på nedre halvdel i 5.div i 2008. Spiller hjemmekamper på Helsetbanen ved Bærums Verk. 

Nesodden2: Det satses nå i Nesodden og a-laget har ambisjoner om opprykk til 2.div, dermed er det nok ønskelig med et rekruttlag høyere enn 5.div. Nyopprykket fra 6.div, men kan fort bli en av favorittene. Meget gode forhold med både gress og kunstgressbane!

OSI2: Oslostudentenes rekruttlag har holdt seg i 5.divisjon de siste årene. Klarte sin beste plassering i fjor med en 6.plass. Domus Athletica har fått nytt kunstgressdekke og bør by på gode forhold. 

Ready: Har etablert seg som et stabilt 5.divisjonslag de siste sesongene. Har hatt et håp om at fjorårets G19-interkretslag skal bidra med å styrke laget i år, men det gjenstår å se om det bærer frukter. Spiller hjemmekampene på Gressbanen. 

Ski: Har i flere år slitt i bunnen av 5.div, men leverte en sterk 3.plass i 2008. Ski var tidligere et meget godt lag (2.div), men har nå sendt sine beste menn og ressurser inn i samarbeidsprosjektet Follo fotball. Spiller sine hjemmekamper på Ski kunstgress. 

Teisen: Spilte i 3.divisjon så sent som i 2007, endte da sist i avdelingen. Stilte ikke lag i 4.divisjon i 2008. Spiller sine hjemmekamper på Brynbanen kunstgress. 

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline