28.02 - Heming - Fagerborg 2-3 (0-1)

Postet av Fagerborg Ballklub den 28. Feb 2009

Fagerborg leverte langt i fra "sexyfootball" på Hemingbanen lørdag formiddag, men dro likevel i land seieren.
Heming er i samme situasjon som Fagerborg, nylig nedrykket til 4.divisjon og går nok med et sterkt ønske om en snarlig retur til 3.div. Laget styres fortsatt med jernhånd av trenerlegenden og NIH-guru Einar Sigmundstad, som for anledningen fikk æren av å leke seg som hoveddommer i 90 minutter. Heming har hatt en del utskiftninger siden fjoråret og dagens lag besto av en rekke nye, unge og sultne spillere. Dette Heminglaget kommer garantert til å bite godt i fra seg i årets 4.divisjon (er ikke i avdeling med Fagerborg) og blir nok en av opprykksfavorittene. 

Dagens Fagerborglag led litt av at flere av de faste gutta var borte og at treningsgrunnlaget (pusten) på erstatterne nok var i tynneste laget. Likevel var vi det førende laget i hele 1.omgang og skapte mange store sjanser. Også i dag var vi i overkant vaksinerte mot scoringer og fikk først hull på byllen da Christian Finstad fikk ballen på blank goal like før pause etter et enormt forarbeid av Geir Løitegaard. 

I andre omgang var Heming klart der førende laget, kom seg riktignok ikke til så mange store målsjanser (men noen var det), løp mer og fikk styre spillet i større grad. Fagerborg hadde en 5 minutters periode midt i omgangen der spillet fløt som det skulle og vi fikk puttet på mål nummer 2 og 3. Men resten av omgangen bar preg av tunge bein, unøyaktige avleveringer og mange ballmiss. Men likevel klarte man å hale i land seieren til slutt. Kampen viste at det fortsatt er en del å jobbe med frem til seriestart, men samtidig kan det være greit å bli minnet på at ting ikke går av seg selv og at hver seier må jobbes hardt for! Å vinne på en dårlig dag har ikke vært hverdagskost i Fagerborg de siste årene, så det er jo også noe å ta med seg videre:)

Laget:
Christian Faye-Schjøll

Andreas Skjørestad - Andreas Moen - Vegard Hauge - Alexander Cardo

Anders - Sigurd Thoen - Eirik Bakka

Bendik Baasland
Geir Løitegaard - Christian Finstad

Benyttede reserver:
Magnus Kristiansen for Andreas Moen
Vedran Music for Andreas Skjørestad
Espen Jensen for Anders

Mål:
0-1 - Christian Finstad
1-1 - 
1-2 - Christian Finstad
1-3 - Bendik Baasland
2-30 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline