19.03 - NY SPALTE! Ragnars røst i Mars

Postet av Fagerborg Ballklub den 19. Mar 2009

Vi innfører nå en ny fast spalte her på fagerborgbk.no! 

I "Ragnars Røst" vil coach-Puntervold komme med sin oppsummering av den siste perioden samt tanker om veien videre. Her følger synspunktene på ståa etter årets første tre måneder:
Medio mars ser situasjonen lys ut for Fagerborgs 4.divisjonslag. Spillerstallen er blitt komplementert med en rekke gode tilvekster i alle lagdeler. Vi har selv med fjorårets nedrykk unngått å miste spillere vi ikke ønsket å miste. Enkelte spillere som var ute store deler av 2008-sesongen med skade er tilbake for fullt og fokus for hele gruppa er opprykk tilbake til 3.divisjon. 

Så langt har vi spilt 5 treningskamper med 5 seiere som resultat. Motstanden har ikke vært all verden men representativ for det vi vil møte i 4.divisjon. Kvalitetsmessig ligger vi utvilsomt flere hakk høyere enn det vi viste i 3.divisjon i fjor. Vi har en mer voksen spillergruppe, ferdighetene ligger på et høyere nivå og treningsfremmøte har vært mer stabilt (ut i fra det som har vært Fagerborg standard). 

Utfordringen for oss fremover blir å holde trøkket oppe, sette en stamme og holde 16-20 mann fornøyde og "gira" mot motstandere på et nivå vi mener vi ikke tilhører. Begynner vi å ta seiere for gitt vil vi raskt gå på smeller i 4.div også. Frem mot seriestart vil vi nå også møte 3.divisjonslag. Forhåpentligvis vil de kunne sette oss litt under press, tvinge oss ut av "cruisecontroll" og til å ta ut det lille ekstra som må til for å vinne tøffe fotballkamper. Selvgodhet er en farlig "venn"!

Vi skal fortsette å spille gjennombruddshissig. Angripe med mange mann og trene på rask ballavlevering og høyt tempo. Vi har mye hurtighet fremover, stor løpskapasitet på midten og rutine bakover. Pr medio mars ser ting bra ut, men innstatsen over tid MÅ ligge i bunn for å klare årets mål om direkte "tilbakerykk" til 3.divisjon!

Ragnar Puntervold

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline