21.04 - Fagerborg - Frigg2 1-0 (1-0)

Postet av Fagerborg Ballklub den 21. Apr 2009

Kampen mot naborivalen ble akkurat så tett og jevn som vi hadde ventet på forhånd. Likevel var det fullt fortjent at FBK fikk med seg alle 3 poengene og seieren burde ha vært større!

NB! Nå med spillerbørs!!
Lokaloppgjørene mellom Fagerborg og Frigg viser seg å alltid bli tette og jevne, uansett hvilke lag og spillere klubbene stiller med. Dagens oppgjør ble intet unntak. Fagerborg var det beste laget gjennom store deler av kampen, men fikk aldri til det trykket vi hadde håpet på. Frigg forsvarte seg godt og Friggveteran Stein Arve Bernes leverte en meget solid kamp som stopper. Offensivt hadde de lite å by på, selv om Granit Badivuku viste frem enkelte brukbare raid.

Kampen bar preg av å være serieåpning for begge lagene og ble aldri spesielt velspilt. Fagerborg ble i dag uvant tamme fremover på banen og skapte ikke i nærheten av så mange sjanser som vi har vært vant til tidligere i vinter. Likevel ble det skapt nok til at kampen burde ha vært punktert på et tidligere tidspunkt og seieren burde ha vært noen mål større. Avgjørelsen falt midt i første omgang. Kaptein Espen Jensen er i ferd med å finne tilbake til god gammel form og ekspederte et flott volleyskudd opp i hjørnet. Dermed står vår midtbanegeneral med scoringer i tre kamper på rad!

Alt i alt ikke no voldsomt å rope hurra for i dag. Men å vinne serieåpningen og lokalderbyet er uansett viktig og defensivt hadde vi brukbar kontroll. Fortsatt mye å jobbe med frem mot Høybråtenkampen neste uke!

Andreas Moen

Puntervolds spillerbørs: (børs fra 1-10)

Spiller  Omtale   Karakter
 C.Faye  Ikke satt på prøver. Tok det som kom. Gode igangsettinger 5
 M.Kristiansen  Litt uryddige avleveringer/klareringer. Grei posisjonering5
 A.Moen Litt tunge ben. Enkelte feilpasninger, men bra i duellspillet og rydder  godt unna.5
 V.Hauge Enkelte feilplasseringer og litt dårlig samhandling med  midtstoppermakker. Bra i dueller og rydder mye med gode ferdigheter. 6
 V.Music Enkelte feilpasninger og opphever offside. Ryddigere pasninger og 2-3  gode gjennomspill til angrep. Grei kamp5
 E.Bakka Uventet anonym og lite involvert. Kommer sterkere tilbake4
 S.Thoen Tung første omgang. God andre omgang der han tar tak og styrer som  han skal. Konkurerer med E.Jensen om BB 6
 E.Jensen God i dueller. Vinner alt på hodet og er rolig og konstruktiv med ball.  Smålekkert mål:) Kan fortsatt jobbe med kondis. BB-kandidat6
 P.Nundal Vinner en del dueller i første omgang. Utfordrer litt for lite som kant og  velger vanskelige løsninger når bena blir tunge utover i 2.omg4
 G.Løitegaard Tunge ben. Uryddig med ball og vil litt for mye på egenhånd. Redder  poengsummen med fart og tæl, men kan mye bedre!4
 F.Marki Tunge ben. Uryddige avslutninger med dårlig touch. Redder poengsummen  fordi han tross alt kommer til en del avslutninger. Kan bedre!4

Kampen: Tre poeng var dagens beholdning og legger grunnlaget for karakteren. Mye å gå på! - Karakter: 3

Friggs hjemmeside: Frigg.no

Bilder fra kampen:

Løitegaard og Marki (usikre på avsparket??)

Frispark fra 16,3 meter - Frode Marki som regissør..

Fagerborg var farlige på dødball hele denne kampen

Nærme på dødball nok en gang!

Friggs forsvar fikk nok av baller å jobbe med, men FBK skapte mindre sjanser enn vi har vært vant til tidligere i vinter