29.04 - OSI2 - Fagerborg2 1-3 (1-1)

Postet av Fagerborg Ballklub den 30. Apr 2009

Årets første trepoenger ble innkassert på Domus Athleticas nye kunstdekke.  Fagerborg slet voldsomt med å få stablet et lag på beina før kampen, noe som Champions League-kvelden må ta mye av skylden for! Men de 13 som stilte opp gjorde en meget god innsats og fikk til slutt også betalt for innsatsen. OSI startet kampen best og fikk lagt et godt trykk på starttrege Fagerborggutter. Men stormen ble ridd av og vi fikk kjempet oss sakte, men sikkert inn i kampen igjen. Første omgang ble jevn og tett, mye dueller og lite finspill. Ikke noe å si på at vi gikk til pause med 1-1.

I andre omgang åpnet deg seg store rom på midten, og hjemmelaget hadde ikke krefter til å følge "relativt" spreke Fagerborgbein. Det ble rullet opp flere fine angrep ute på kantene, men vi manglet det ekstra trykket inne i boksen til å omsette mulighetene til store sjanser. Til slutt lyktes vi endelig og det var turbomotoren fra Kjelsås - Pål Nundal (bildet), som sikkert knallet oss opp i ledelsen. Etter dette klarte aldri OSI å legge et ordentlig trykk på oss og det var i stedet vi som fikk lagt på til 3-1.

Veldig godt med en seier, og denne gangen vartet vi opp med tidvis meget godt spill! Nå skal det trenes godt og legges ned mange timer med egentrening før Helset venter på Tørteberg neste torsdag!