28.05 - Fagerborg2 - Nesodden2 6-0 (1-0)

Postet av Fagerborg Ballklub den 28. Mai 2009

Ja, du leser riktig!

NIFs hardtsatsende rekrutter ble slått sønder og sammen og måtte slukøret tusle av banen etter 90 fartsfylte minutter. Fagerborgs ekstremrutine ble for mye for unggutta fra Nesodden!
Men når sant skal sies så har vel begrepet "resultatet lyver" aldri vært mer gjeldende enn etter oppgjøret på Tørteberg torsdag kveld. For å være ærlig var vi griseheldige som ikke lå under med 2-3 mål et stykke ut i andre omgang. Bortelaget styrte kampen totalt og produserte enorme målsjanser som perler på en snor, men klarte på mirakuløst vis å sette ballen utenfor stolpene.

Med en halvtime igjen å spille var Fagerborgs trenerteam nødt til å gjøre grep for å redde 1-0 ledelsen man hadde fra 1.omg, og den evigunge og lojale klubbspilleren Eivind Hesjadalen ble satt inn på topp. For en genistrek det viste seg å være, helt på nivå med Guardiolas plassering av Messi i gårsdagens Mesterligafinale! PANG-PANG-PANG-PANG sa det! Med 4 mål drepte han kampen alene, og for noen scoringer det var. Skudd fra distanse, alene med keeper, hodestøt på corner, alt gikk veien i dag. Og i en slik stund lar vi diskusjoner rundt offside og angrep på keeper ligge.

Når i tillegg nyervervelsen Peer Ole Jacob ordnet straffe og selv satte kula i krysset var kvelden fullkommen. En meget resignert og gråblek Nesoddentrener kunne ikke tro sine egne øyne, men måtte likevel gi tapt for et mer rutinert Fagerborgmannskap.

Nå blir det spennende å se om dagens mannskap fikk blod på tann og kanskje velger å stille på en trening kommende uke. Neste torsdag skal vi til Brynbanen og møte Teisen.