04.08 - Fagerborg - Huk 2-2 (1-0)

Postet av Fagerborg Ballklub den 4. Aug 2009

Fagerborg fikk en ordentlig gjennomkjøring mot divisjonskollega Huk i siste treningskamp før høstsesongen sparkes igang neste uke
Kampen bar preg av en del sommerrustne ben og mange slet med touchet på en regnvåt og glatt Marienlystmatte. Fagerborg startet som vanlig best og hadde en rekke store sjanser i innledningen på kampen. Geir Løitegaard fikk stjernetreff og sendte oss opp i ledelsen med et skudd opp i hjørnet, men i denne perioden av kampen burde vi ha ledet med både 2 og 3 mål! Mot slutten av omgangen kom gjestene mer med i kampen og hadde en stor sjanse til å utlikne, men ballen smalt i tverrligger og ut. I andre omgang var Huk det førende laget og skapte de fleste og største sjansene. Etter et par utilgivelig feil i våre bakre ledd var det bortelaget som snudde kampen og hadde 2-1 seiern i lomma. Heldigvis fikk Fagerborgmannskapet samlet seg tilstrekkelig og utliknet mot slutten av kampen. Etter en flott opprulling på høyre side var det venstreback Pål Nundal (bildet) som fikk æren av å sette inn utlikningen. Kampen sett under ett var det vel kanskje greit med et uavgjort resultat. Og det viktigste var at laget fikk en ordentlig gjennomkjøring før seriestart neste uke.