25.08 - Fagerborg - Lokomotiv Oslo 0-0 (0-0)

Postet av Fagerborg Ballklub den 25. Aug 2009

Lokomotiv Oslo svineheldige som fikk med seg poeng fra denne kampen!

Spillerbørs klar!
Vi hadde mye å hevne etter vårsesongens pinlige oppvisning, tok nok en gang tak i kampen fra start og rett og slett rundspilte Lokomotiv i første omgang. Vi produserte en drøss med sjanser, ballen smalt i treverket en rekke ganger, headinger over fra kloss hold, men ballen ville ikke inn. Da vi først klarte å score, presterte dommern å vinke for offside (to ganger!!). Spesielt den andre scoringen var en horribel avgjørelse, et skudd fra distanse flikket innom Geir Løitegaard (som står med mann i rygg) og smøg seg inn i borteste hjørne. Da kan det umulig ha vært offside!!

Vi gikk til pause med god tro på at dette ville løsne og vi var det klart beste laget også i andre omgang! Nok en gang smalt ballen flere ganger i treverket, og da vi først var frempå returen ble denne blåst himmelhøyt over mål. Utover i omgang gjorde vi et par bytter offensivt, uten at det bar frukter og de siste minuttene falt kvaliteten på spillet og det åpnet seg rom begge veier. Dermed fikk også bortelaget et par gode overgangsmuligheter, men klarte aldri å skape noe på dem. Utrolig men sant måtte vi denne gang gå målløse av banen.

Lokomotiv Oslo var langt i fra noe stort lag, riktig nok slo de oss fullt fortjent i vårkampen, men denne gang var det rett og slett griseheldige som fikk med seg poeng. Laget skapte ikke en reell målsjanse på 90 minutter og gjorde alt som sto i deres makt til å dra ned tempo og drøye tid. Vi får ta med oss at vi defensivt har god kontroll gjennom hele kampen og at vi produserer mer enn nok sjanser til å vinne med kallassiffere! Så får vi bare håpe at det vil løsne mot Oslojuvelene neste uke!

C.Faye  Solid. Satt på få om noen prøver, men setter i gang tidlig og bra! 6
 R.Puntervold  Grei kontroll bakover, et par glipper på lange utspill. Mye med fremover6
 A.Moen Rydder bra unna. Bra først og fremst bakover.5
 V.Hauge Veldig rusten i begynnelsen, spiller seg greit opp etter hvert, dog mye å gå på5
 A.Skjørestad Dårlig start. Spiller seg opp, men veldig variabel i prestasjonene5
 E.Bakka God 1.omg Løper mye og bidrar til at det er høyresiden som fungerer best og som stort sett skaper farlighetene. 6
 S.Thoen Jevnt bra. Holder balansen i laget defensivt, får ikke satt så mye preg på det offensive denne gang. 6
 E.Jensen Vinner alt på hodet igjen. Litt mer stasjoner enn sist og utfordrer litt lite offensivt. 5
 A.Briseid Jobber hardt, men klarer ikke å kombinere godt nok med de andre på topp. 6
 M.Hammerseng  Litt mindre spillbar enn i de siste kampene, flikkene og kombinasjonene fungerte dårligere pga store avstander til de andre spissene. Leverer dog en god innsats. 5
 G.Løitegaard Litt rusten med ball og mangler nok litt balltrening. Skaper likevel 2 annulerte mål og 3 i treverket og er den spilleren som skaper mest offensivt med kraft og innsats. 6
 F.Marki Gjør en grei innsats på slutten, men klarer ikke denne gang å vippe kampen i vår favør. 5
 C.Finstad Gjør en grei innsats på slutten, men klarer ikke denne gang å vippe kampen i vår favør. 5

Kampen: En jevnt bra 1.omg. Med normal uttelling hadde vi ledet med 2-3 mål. Vi skaper mye sjanser og har god deffensiv kontroll, men mangler litt på ettertrykk og samhandling på sjansene. Vi skusler bort mål på at vi ikke er på hugget på returer. Litt store avstander på de på topp. Vi maler og maler også i andre omgang, men sjansene blir stort sett satt i treverket. Det siste kvarteret, da vi skulle sette inn sluttspurten, ble merkbart dårligere. Tempoet falt, kvaliteten på pasningene likeså og det ble åpenbart at 1 trening i uka ikke holder til å sette inn et ekstra gir når det er påkrevd. Dagens beholdning ble god indivuduell innsats, men at vi kollektivt har mye å gå på.