10.09 - Fagerborg2 - Teisen 12-0 (6-0)

Postet av Fagerborg Ballklub den 10. Sep 2009

Jumbolaget Teisen ble feid av banen og Fagerborgrekruttene fikk revansj for vårsesongens pinlige oppvisning på Brynbanen.  Kampen åpnet rimelig jevnt og Teisen yppet seg farlig frempå ved enkelte anledninger etter at Fagerborgs bakre rekker rotet vekk ballen. Men hjemmelaget viste tidlig hvem som bestemte på vår fryktede Tørteberg Arena og etter 2-3 miss på store sjanser var det Spielführer Briseid som åpnet scoringsballet på et (meget tagbart) langskudd. Etter dette var det kun ett lag på banen og Fagerborgs spisspar og kanter lekte seg med småsvimle Teisenforsvarere. Etter halvtimen (på stillingen 3-0) takket Eivind Hesjadalen for årets sesong med tidenes strekk (fikk med seg 1 assist fra denne kampen!!) og uten innbyttere klare, måtte vi spille med 10 mann. Fem minutter senere var det Finstad som måtte ta seg en pustepause i garderoben og Fagerborg måtte utrolig nok fullføre 1.omg med 9 mann. Et brilliant taktisk grep ville kanskje noen si, for da dommeren blåste for halvtid sto det 6-0 i protokollen!

Til andre omgang klarte vi igjen å fylle opp med 11 mann og hele omgangen ble en eneste stor lekestue. Lekne kombinasjoner og godt gammelt kantspill i kjent Fagerborgstil bidro til en solid 12-0 seier. Dermed kan vi i dag juble for en positiv målforskjell for første gang denne sesongen :)

To viktige kamper mot Ski og Ready gjenstår før "vinterferien", med en skikkelig sluttspurt er det forsatt mulig å kapre 4.plassen...