24.09 - Putten - Fagerborg 1-0 (0-0)

Postet av Fagerborg Ballklub den 24. Sep 2009

I en jevn kamp som kunne tippet begge veier var det til slutt Putten som ville mest og avgjorde kampen i sluttminuttene.

Spillerbørs klar!
Etter utpressing, trusler og bestikkelser klarte til slutt Fagerborg å skrape sammen 11 mann til returkampen mot Putten. Med kamp to dager i forveien (for enkelte var dette faktisk tredje kamp på 3 dager) og med et meget tynt treningsgrunnlag var det stil store spørsmålstegn til hvordan dette ville gå.

Men de 11 som var utpå banen leverte en god innsats og vi var det beste laget i første omgang. Defensivt var det et stort fremskritt fra forrige kamp, trygt og kontant og hjemmelaget hadde vel ikke en eneste målsjanse før pause. Det tok litt tid før det offensive spillet satt, men utover i omgangen ble det vartet opp med frekke kombinasjoner og veggspill av ypperste klasse. Veldig mange store målsjanser ble det ikke, men en 2-3 gode muligheter hadde vi nok.

I andre omgang ble det tydelig at Putten hadde mer å spille for og kom oftere til farligheter mot tunge Fagerborgbein som kun hadde æren å forsvare. Likevel var det Fagerborg som kunne og burde ha tatt ledelsen midtveis, Frode Marki ble spilt alene gjennom mot keeper, men hans utsøkte lobb ble såvidt fistet til side av målmannen. 5 minutter før slutt avgjorde Putten etter kluss i de bakre ledd og ser dermed ut til å stikke av med 2.plassen i avdelingen.

Laget:
Christian Faye-Schjøll

Ragnar Puntervold - Andreas Moen - Vegard Hauge - Alexander Cardo

Vedran Music - Eirik Bakka - Atle Briseid (k)

Navn  Omtale  Karakter
 C.Faye  Ingenting å gjøre i 1.omg, en del mer i andre og kom bra ut av det. Glipp på baklengsen, men ble lurt av Andreas5
 R.Puntervold  Greit defensivt. Lite med offensivt. 5
 A.Moen Stort sett bra. Glipp på baklengsmålet.5
 V.Hauge Solid og trygg igjen. Sterk karakter6
 A.Cardo Bra deffensiv jobb igjen, også litt lite med fremover. 5
 V.Music Klarer seg bra på midtbanen, løper mye og er en del involvert. Har noen stygge pasningsfeil innimellom, men mye bedre enn forrige kamp. 5
 E.Bakka God kontroll og løser oppgaven bra. Løper som vanlig mest sammen med Atle. 6
 A.Briseid Jobber bra og løper mye6
 F.Marki Er bra spillbar i første på kanten, men involverer seg lite inn foran mål. Forsvant helt i 2.omg. 4
 M.Hammerseng  Er den mest aktive på topp. Veldig synlig i først, litt mer alene i andre. 6
 E.Garnvik Gjør en bra jobb i første. Forsvinner også mer i 2.omg5
Kampen: En kamp veldig på det jevne. Vi er klart best i 1.omg, skaper noen store sjanser vi ikke tar vare på. Putten var knapt over midtbanen. I 2.omg møter hjemmelaget oss med mye større trøkk og tar over initiativet. Vi orker ikke helt å sette opp tempoet for å unngå duellspillet. Hjemmelaget skaper dog få sjanser og den defensive strukturen var bra denne gangen. Baklengsmålet var veldig unødvendig 5min før slutt.