07.02 - Kolbotn - Fagerborg 5-3

Postet av Fagerborg Ballklub den 2. Mar 2010

Tap mot Kolbotn! Etter mange forfall klarer vi å stille akkurat 11 mann (med kompis hjelp). Med 15 min oppvarming ligger vi under 0-3 etter 12 minutter. Bedring utover i omgangen, redusering til 3-2 og er uheldige som ikke får 3-3 til pause. Kolbotn scoerer så 4-2 i det første minuttet av andre omgang. Vi presser, Kolbotn kontrer, 5-2 på langskudd der vår keeper ikke ser ballen pga sola.

Summsumarum, håpløst forsvarsspill. Individuelt greit nok, men vi klarer fortsatt ikke skjønne prinsippet me sone og blir løpende etter mann. Avklareringer faller i farlige soner og når en situasjon er ferdig brukes det lang tid på å orienteres på den neste. Det henger ganske enkelt ikke sammen. Det har vi sluppet iinn 10 mål på tre treningskamper mot middels svake motstandere, en trend som må snus!

Offensivt en del spennende, men trøkket kollektivt må opp!