Benyttede reserver:
Øystein Arnberg for Christian Finstad
Alexander Cardo for Ragnar Puntervold
Lars Tveter for Pål Nundal

Den vanskelige februarmåneden er nesten over og Fagerborg klarte endelig å stille et lag med bare Fagerborgspillere. En temposvak første omgang var først og fremst en stillingskrig den første halvtimen. Få sjanser, liten bevegelse, men god kontroll bakover. Røa fikk målet sitt etter ca 20 minutter. Det var et godt klassisk selvmål på en uheldig keeper. De siste 10 minuttene av omgangen ble det mer kvalitet i våre løp og dermed åpnet ting seg mer opp. Etter en halvtime kom utlikningsmålet. Bakka kom på et agressivt bakromsløp, undertegnede la ballen i bakrommet til ham - forsering ned til dø´linja og skrått tilbake til Lars som dundret ballen i korthjørnet. Vi hadde flere gode sjanser det siste kvarteret til å gå opp i ledelsen.

Andre omgang var på mange måter lik første. Stort sett temposvak, men innimellom eksploderte vi med kjappe pasninger og kvalitetsløp og da hang ikke Røa med. Vi produserte det som var av sjanser (2-3 ordentlige fete), men klarte bare å putte ett til. Det var til gjengjeld et klassemål i beste Barcelonastil. 4-5 kjappe veggspill før gjennombruddspasning på kant, hard markkryper foran mål der Lars igjen dukket opp og satte kasse nummer to. Kampen endte med seier 2-1 der Fagerborg være nærmere 3 og 4 enn Røa var utlikning.

Greit med en seier. Også greit å se at vi var best i denne kampen, men fortsatt "much to be desired" når det gjelder tempo. Defensivt var det bunnsolid, men med så lite trøkk og løp som avdelingsfavoritt Røa stilte opp med er det vanskelig å si om de defensive problemene er på vei til å løses. Uansett, et steg i riktig retning.

Hardsatsende Røa kommer nok sterkere tilbake, men Lommedalen var flere hakk bedre enn vår avdelingsmotstander!