15.03 - Lokomotiv Oslo - Fagerborg 1-3 (0-1)

Postet av Fagerborg Ballklub den 15. Mar 2010

En tam og stillestående forestilling der 3-1 seieren var kveldens beholdning. Men endelig fikk vi vår etterlengtede seier mot Lokomotiv!
Etter ett tap og en uavgjort mot Lokomotiv forrige sesong var det nå på høy tid med en Fagerborgseier i dette oppgjøret. Og åpningen på kampen var meget positiv. Allerede i åpningsminuttet ble Bendik Baasland spilt alene gjennom med keeper, men klarte ikke å omsette muligheten i scoring. Fagerborg var det klart beste laget i første halvdel av omgangen og angrepsrekka fikk ved flere anledninger tråklet seg gjennom til gode muligheter. Men det var Stig Olufsen som først klarte å sette ballen i nettet. Et utsøkt slått frispark fra ca 20 meter, skrudd over muren og rett i nettmaskene - mesterlig! Etter dette falt kvaliteten i bevegelsene og pasningsspillet og hjemmelaget Lokomotiv kjempet seg tilbake i kampen. Men stillingen holdt seg 0-1 til pause.

I andre omgang var det Lokomotiv som styrte showet i stor grad, hadde de fleste sjansene, fikk sin fortjente utlikning og det var et aldri så lite under at de ikke tok ledelsen midtveis. Det siste kvarteret fikk vi gjort en del rokkeringer på laget som viste seg å gi utslag. Vi fikk igjen skapt en større trykk offensivt og det ga seg utslag i to scoringer de siste 7 minuttene signert av Andrés. Alt i alt en middels gjennomført kamp, vi burde ha mye mer sprut å gå på når alvoret starter om en liten måned!

PS: Prisen "Dagens klovn" går til Eirik Bakka, som tidlig sendte melding og beklaget at han ville komme noe sent til dagens økt, ikke noe problem det - men det er en fordel å få med seg når det er kamp, sånn at man ikke møter til vanlig treningstid på Marienlyst...