Postet av Fagerborg Ballklub den 13. Apr 2010

Som nyopprykket lag fikk ikke Fagerborg æren av å delta i årets Norgesmesterskap, men vi har tatt en titt på hvordan våre avdelingsmotstandere klarte seg i årets første obligatoriske kamp:
Bygdø Monolitten - Birkebeinern 2 - 8
Sted: Ferd kunstgress, Bygdø
Kommentar: Et forventet resultat. Bygdø går en meget tøff sesong i møte men gjestene er tippet i toppen av Buskerudavdelingen. Kampen var mer eller mindre avgjort etter 3 minutter da stillingen allerede var 0-2. Birkebeinern ble redusert til 10 mann midtveis i første omgang, men rundtspilte likvel tunge Bygdøbein ut kampen.

Bøler - Askim 2-3
Sted: Haraløkka kunstgress, Bøler
Kommentar: Skuffende av avdelings-outsider Bøler. Askim er et brukbart 3.divlag, men langt i fra det beste fra Østfoldavdelingen. Hadde forventet at Bøler skulle kunne avgjøre dette hjemme på Haraløkka etter en relativt sterk vintersesong.

Korsvoll - Gjerdrum 4-1
Sted: Korsvoll kunstgress
Kommentar: Mange har Korsvoll som avdelingsfavoritt og var dermed forventet å kjøre over et redusert Gjerdrumlag. En tam og treg fotballkamp der Korsvoll gjør det de må for å avgjøre, men uten å imponere. Bortelaget hadde også sine muligheter, men til slutt en fortjent hjemmeseier. Torbjørn Melhus hjemmelagets store spiller

Østsiden - Nordstrand 0-1
Sted: Østsiden kunstgress
Kommentar: Kruttsterkt av Nordstrand. Østsiden endte på 2.plass i Østfoldavdelingen i fjor og har vunnet det meste av treningskamper i vinter, men kom likevel til kort mot gutta fra Oslo. Dette resultatet tyder på at Nordstrand kan ha tatt enda et lite sted mot toppen og da kanskje nok til å kunne stikke av med hele avdelingsseieren.

Oldenborg - Mysen 2-1
Sted: Marienlyst kunstgress, Oslo
Kommentar: Meget imponerende av våre naboklubb Oldenborg. Mysen var lenge det førende laget, ledet 1-0, men dro på seg en utvisning som hjemmelaget visste å utnytte. Satte inn seiersmålet kun noen minutter før slutt til stormende jubel fra menigheten. Var nok mange som røk på oddsen på grunn a denne kampen etter som Oldenborg har hatt en svak vintersesong..

Rakkestad - Oppsal 0-1
Sted: Rakkestad stadion
Kommentar: Imponerende av Oppsal! Laget har gjort en god vintersesong, men uten å ha møtt den sterkeste motstanden. Men med dette resultatet kan det tyde på at blåtrøyene blir et lag å regne med i år. Nå er ikke Rakkestad noe stort lag i Østfoldavdelingen, men likevel sterkt å ta borteseieren her.

Røa - Hauerseter 1-3
Sted: Røa kunstgress
Kommentar: Skuffende av Røa, men et ikke alt for overraskende resultat. Hauerseter lå lenge i toppen av Akershusavdelingen i fjor så er langt i fra no dårlig lag, men hadde likevel forventet at Røa skulle dra dette i land på hjemmebane. Rapportene sier at dette var en jevn match som kunne bikket begge veier, men at bortelaget dro det lengste strået denne gang.

Rælingen - Øvrevoll/Hosle 10-1
Sted: Marikollen kunstgress
Kommentar: Uff da! Øvrevoll har slitt med mannskapstrøbbel i hele vinter, men å gå på en slik gedigen smell mot et nyopprykket lag var likvel ikke ventet. Rælingen tapte også serieåpningen mot LSK2 i forrige uke. Bærumsgutta har en stor jobb å gjøre før serieåpningen til helgen...