24.05 - Kjelsås2 - Fagerborg 2-1 (0-1)

Postet av Fagerborg Ballklub den 25. Mai 2010

Kjelsås trakk det lengste strået og avgjorde kampen 7 minutter før slutt.

Nå med referat og spillerbørs!
En relativt jevnspilt kamp med få målsjanser hvor ingen av lagene vel egentlig klarer å hente ut det de kan, men hvor Kjelsås nok jevnt over var et lite strå vassere og dermed klarte å hente hjem seieren til slutt. Etter en brukbar åpning måtte midtbanemotor Bakka ut etter få minutter med skade, noe som gjorde at vi mistet dimensjonen med sugende løp fra den dype midtbaneposisjonen. Første omgang ble en stillingskrig, vi skapte vel halvannen sjanse og scoret på en av dem - et kjapt tatt innkast av Øystein Arneberg som Kise fikk knallet i nota. Kjelsås på sin side hadde en del nesten-muligheter og per par brukbare skudd fra distanse, men ble stort sett stoppet i tide. I andre omgang var det hjemmelaget som hadde det ekstra lille trøkket og skapte det som var av målsjanser (dog ikke mange). Vi slet med å gjøre fornuftige ting med ballen og mistet den stort sett etter få trekk. Dermed utnyttet Kjelsås mulighetene da de bød seg mot slutten og fikk avgjort kun få minutter før slutt.

Mål:
0-1 - Lars Christian Kise (Øystein Arneberg)
1-1 -
2-1 -

Puntervolds spillerbørs:
 Navn  Omtale  Karakter
 C.FayeSchjøll  Jevnt bra kamp Lite å gjøre med første baklengs, fikk nesten fingertuppene på baklengs nr 25
 R.Puntervold Stort sett bra defensivt. Tapte hodeduellen på seiersmålet. Må prøve å være med mer fremover5
 SA.Bernes Jevnt solid kamp. Et par risikofylte pasninger som motstanderen ikke utnyttet. 6
 V.Hauge Også solid defensivt. Litt uheldig på første baklengs som han nesten fikke blokkert 6
 A.Karlsson Jevnt bra kamp på venstrebacken5
 A.Briseid Bra jobbing. Har fått skrudd opp kondisen ett hakk og trives bedre sentralt i banen6
 E.Bakka Tidlig ut med skade. For lite spilletid til karakter-
 S.Olufsen Sentral i første og leverer en stødig og jevnt bra kamp6
 V.Music Jobber også bra defensivt. Må prøve å bidre mer defensivt5
 LC.Kise Fint mål. Har bra driv innimellom men blir litt mye alenegang. Må skape mer relasjon til spissmakker offensivt og defensivt5
 Ø.Arneberg Tar mye dueller. Blir litt for mye stillestående innimellom og uforutsigbare løp når de kommer. Ikke venn med ballen denne gang4
 R.Abdikatin Fersk på dette nivået og tregner tid til å venne seg til tempo og trøkket. Greit bidrag, men må jobbe med aggressivitet i press og tidligere forflytninger4
 F.Marki Kampen var veldig rotete da han kom inn og fikk ikke bidratt noe særlig-
 TR.Otterstad Kampen var veldig rotete da han kom inn og fikk ikke bidratt noe særlig-
Kampen: Fagerborg startet best og et slurvete Kjelsåsforsvar gir oss noen veldig gode muligheter. Men vi er like slurvete i pasninger og ballbehandling så det hele endte i ingenting. Første omgang var jevnspilt med få sjanser til begge laq. Kjelsås var som forventet farlig på dødball. Vi scorer helt på slutten av omgangen etter 3-4 trekk med litt tempo. De første 10 minuttene av andre omgang har vi trøkket uten å skape noe. Etter hvert tok Kjelsås over og fører kampen til de får utlikningen midtveis. Kjelsås utnytter et feil idømt innkast mens vi er mest opptatt med å klage på dommeren - den utnyttet de greit. Etter dette tar vi over banespillet og hjemmelaget kontrer. Seiersmålet blir satt inn 7 minutter før slutt etter at dommeren overså et soleklart frispark i forkant. Vi skaper ingen verdens ting i 2.omg. Det kollektive er bra defensivt, men ikke bra offensivt. Vi skaper nesten ingen sjanser i løpet av 90 minutter. En jevnspilt, middels svak kamp ender med tap og denne gangen hadde vi ikke marginene med oss. Sånn er fotballen