05.06 - Korsvoll - Fagerborg 2-1 (1-1)

Postet av Fagerborg Ballklub den 5. Jun 2010

Avdelingsleder Korsvoll måtte jobbe hardt for poengene og trengte et gratis straffespark for å avgjøre kampen i 2.omg

Endelig med spillerbørs!
Fagerborg gikk til kampen med en grusomt lang skade- og karanteneliste og var derfor tvunget over i en mer defensiv og kynisk 4-5-1. Dermed var det også duket for at nye spillere skulle kunne vise seg frem og laginnsatsen var det ikke noe å si på kampen i gjennom. Korsvoll hadde mye ball i første omgang og fikk trille seg i mellom relativt uforstyrret, men slet med å skape sjanser. Før pause ble det skapt en ordentlig sjanse foran hvert av målene og begge gikk inn.. Fagerborg lå kompakte dypt  inne på egen halvdel og ventet på kontringssjanser og dødballsituasjoner.

Andre omgang ble relativt lik den første, men Fagerborg fikk etter hvert smake på blytunge ben og dermed ble det også mer spillerom og større sjanser for Korsvoll. Selv om Korsvoll i denne omgangen spilte seg til en del meget gode sjanser maktet de ikke å score. Så da kunne de prise seg lykkelige for en utstrakt hånd fra dommeren og en gratis mulighet for 11-metern som også ble seiersmålet. Langt i fra ufortjent at Korsvoll hentet hjem seieren, men kjedelig at det skulle skje på den måten!

Navn  Omtale  Karakter
 C.FayeSchjøll  Bra gjennomfør kamp. Lite å gjøre med måla. Noen bra inngrepner i 2.omg6
 R.Puntervold Sleit med kjappfoten på kanten. Feilberegnet spensten til VM-ballen på første baklengs5
 A.Moen Beveger seg litt sent inn i riktige rom. Kompenserer med god rekkevidde. Fint mål6
 V.Hauge Ordner stort opp. Ligger riktig og vinner dueller. Gjennomfører kampen med bare 1 feil!7
 A.Karlsson Også solid defensivt, bidrar også bra offensivt6
 C.Joaila Ligger bra defensivt i første omg. Må bidre mer offensivt. Må jobbe med løpskapasiteten5
 V.Music Jobber knallhardt igjen og får en 6er på det6
 A.Briseid Litt uvant rolle som sentral midt, men løser den bra på en urutinert midtbane. Jobber også knallhardt
7
 R.Abdikatin Jobber også veldig bra i første så lenge kreftene holder. Også ro og konstruktiv med ball6
 P.Nundal Fiks og kreativ på kant. Vinner mye dueller og ligger riktig så lenge kreftene holdt7
 F.Marki Viser igjen sin evne til å finne riktige rom. Er hele tiden farlig men klarer ikke å utnytte de få mulighetene som bød seg. Ble alene på topp5
 A.Bornstein Debuterte i 3.div og gjorde seg ikke bort. For kort spilletid til karakter-
 KG.Persen Debuterte i 3.div og gjorde seg ikke bort. For kort spilletid til karakter-
 A.Quirashi Debuterte i 3.div og gjorde seg ikke bort. For kort spilletid til karakter-
Kampen: Dette var kampen med tidenes forfallsliste. Hele 15 mann var utilgjengelige fra a-stallen. 4 mann ble hentet inn fra b-laget. 3 mann debuterte i 3.div. 1 mann debuterte fra start og en annen fikk kamp nr 2 fra start. Forsvaret var dog i hovedsak inntakt. Midtbanen rykende fersk, men jobbet som helter så lenge kreftene holdt og på topp jaktet 40-åringen Marki. I utgangspunktet skulle dette være rått parti for den rutinerte serieledern. 1.omg var faktisk ganske jevnspilt. Korsvoll skapte lite og vi var hele tiden farlige på kontringer. 2.omg har Korsvoll et klart spillemessig overtak. Brenner noen store sjanser og får prima hjelp av dommern til å avgjøre kampen fra straffemerket. På slutten jagde vårt unge mannskap (yepp, selv med en 40 og en 41-åring var dette et ungt Fagerborgmannskap) ett poeng og Korsvoll var ikke trygge før dommern (som var god) blåste av kampen. Surt med nok et 2-1 tap på bortebane. Ut i fra forutsetningene var det mange bra prestasjoner her. Til tross for tap er vi solide
Terningkast: 4

Undertegnede spilte forøvrig (etter egen beregninger) sin 200 offisielle kamp for Fagerborg sitt a-lag. Med ca 90 treningkamper og 70 b-kamper (4 og 5 div) i løpet av de siste 13 årene jaktes Fagerborgrekorden på ca 400 kamper...